ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε ο Reed Mullin, drummer των Corrosion Of Conformity

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια ο drummer και ιδρυτικό μέλος των Corrosion Of Conformity, Reed Mullin. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media του συγκροτήματος. Ο Reed αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας που σχετίζονταν με το αλκοόλ και τα τελευταία…

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια ο drummer και ιδρυτικό μέλος των Corrosion Of Conformity, Reed Mullin. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media του συγκροτήματος. Ο Reed αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας που σχετίζονταν με το αλκοόλ και τα τελευταία χρόνια είχε χάσει αρκετά shows του group.

«Με βαριά καρδιά θα θέλαμε να πούμε αντίο στον Reed, έναν φίλο, αδερφό και πρωτοπόρο. Στέλνουμε την αγάπη μας στην οικογένεια και τους φίλους από τους οποίους θα λείψεις εσύ και η μουσική σου» αναφέρει η ανακοίνωση των Corrosion Of Conformity στο Facebook.

Ο Mullin αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος των Corrosion Of Conformity το 1982. Το 2019 αποφάσισε να πάρει χρόνο εκτός συγκροτήματος προκειμένου να δώσει την μάχη για την υγεία του.

Reed, It’s with heavy hearts that we say goodbye to a friend, a brother and pioneer. Love and condolences to the family, friends and fans who will miss you and thanks for the music

Gepostet von Corrosion Of Conformity am Montag, 27. Januar 2020

Latest from TOP STORIES

Go to Top