ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε στα 69 του ο σπουδαίος Gregg Allman

Νικήθηκε από τα προβλήματα υγείας ο συνιδρυτής των Allman Brothers Band. Ακόμα μια σημαντική απώλεια για την αγαπημένη μας μουσική με τον Gregg Allman να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, νικημένος από τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια. Ο τραγουδιστής, πληκτράς και συν-ιδρυτής των…

Νικήθηκε από τα προβλήματα υγείας ο συνιδρυτής των Allman Brothers Band.

Ακόμα μια σημαντική απώλεια για την αγαπημένη μας μουσική με τον Gregg Allman να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, νικημένος από τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

Ο τραγουδιστής, πληκτράς και συν-ιδρυτής των Allman Brothers είχε διαγνωστεί με ηπατίτιδα το 1999 ενώ είχε κάνει και μεταμόσχευση συκωτιού το 2010.

Στην ανακοίνωση που έβγαλαν οι Allman Brothers στην επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρουν: «Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε πως ο Gregg Allman, ιδρυτικό μέλος των The Allman Brokers Band, έφυγε από τη ζωή ήρεμα στο σπίτι του στην Savannah της Georgia».

«O Gregg είχε πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια, ωστόσο συνέχισε να παίζει μουσική τόσο με τα αδέρφια του, όσο και με την solo μπάντα του. Το να παίζει μουσική ήταν κάτι που τον κράτησε όρθιο».

Ο επί χρόνια manager και επιστήθιος φίλος του Gregg Allman, Michael Lehman δήλωσε: «Έχασα έναν σπουδαίο φίλο και έναν πραγματικό πρωτοπόρο της μουσικής. Ήταν μια ευγενική ψυχή. Η αγάπη του για την οικογένειά του και τους συνεργάτες του ήταν τεράστια. Θα μας λείψει».

Ο Gregg Allman άφησε πίσω του μια μεγάλη οικογένεια, με 4 παιδιά και 3 εγγόνια καθώς και την πολυαγαπημένου του σύζυγο, Shannon Allman.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top