Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Τζίμης Πανούσης

R NEWS TEAM
Posted on Ιανουάριος 13, 2018, 5:09 μμ
0 secs

Μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι του.

Δυσάρεστα νέα για τον καλλιτεχνικό και όχι μονο κόσμο, καθώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο σπίτι του σήμερα το μεσημέρι. Ο Τζιμάκος μεταφέρθηκε τον Ερυθρό Σταυρό όμως ήταν ήδη αργά.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός περίπου στις 15:30 διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Εκεί έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, όμως οι γιατροί δε κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή τον καλλιτέχνη.

Θυμίζουμε πως στις 2 Δεκεμβρίου ο Τζίμης Πανούσης είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή ενώ εμφανιζόταν στο Κύτταρο. Ο γνωστός μουσικός είχε μεταφερθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου Ελπίς.

Ο Τζίμης Πανούσης αφήνει πίσω του έναν γιο και μια κόρη.

Από τους πρώτους που εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον ξανικό χαμό του ανατρεπτικού καλλιτέχνη ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, με τον οποίο ο Τζίμης Πανούσης είχε μια μάλλον… περιπετειώδη σχέση.

«Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι.» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμόστο facebook.

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST