ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκανε πίσω για το Devil’s Horn ο Gene Simmons

Αποφάσισε να αποσύρει την αίτηση του μετά τις αντιδράσεις και την κατακραυγή. Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την αρχική αίτηση του στην αρμόδια υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, έτσι ώστε να καταχωρήσει ως δική του πατέντα το Devil’s Horn, ο Gene Simmons έκανε πίσω. Ο ηγέτης των Kiss αποφάσισε μετά την…

Αποφάσισε να αποσύρει την αίτηση του μετά τις αντιδράσεις και την κατακραυγή.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την αρχική αίτηση του στην αρμόδια υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, έτσι ώστε να καταχωρήσει ως δική του πατέντα το Devil’s Horn, ο Gene Simmons έκανε πίσω.

Ο ηγέτης των Kiss αποφάσισε μετά την καθολική κατακραυγή της rock και metal κοινότητας να αποσύρει την αίτησή του στην αρμόδια υπηρεσία, αντιλαμβανόμενος προφανώς ότι το αίτημα του θα έπεφτε στο κενό.

Ο Michael Cohen, δικηγόρος και ειδικός σε παρόμοια θέματα, δήλωσε πως έτσι και αλλιώς το πιθανότερο θα ήταν η αίτηση του Simmons να απορριφθεί, μιας και η συγκεκριμένη χειρονομία αποτελεί πλέον κάτι το «πολύ γενικό».

Ο Simmons από αυτή τη διαδικασία έχασε το ποσό των $275 για τα έξοδα της αίτησής του.

Διαβάστε ακόμα: Η βιομηχανία γύρω από το brand name των Kiss.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top