ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκατομμύρια δολάρια για τον ένα και μοναδικό δίσκο των Wu-Tang Clan

Το μυστηριώδες διπλό album των Wu-Tang Clan «Once Upon A Time In Shaolin» πωλήθηκε σε δημοπρασία για μερικά… εκατομμύρια δολάρια όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα. Το album έχει τυπωθεί σε μόλις μια κόπια και ο κάτοχός του έχει την υποχρέωση να μην δημοσιοποιήσει το περιεχόμενό του για τα επόμενα 88 χρόνια! Η…

Το μυστηριώδες διπλό album των Wu-Tang Clan «Once Upon A Time In Shaolin» πωλήθηκε σε δημοπρασία για μερικά… εκατομμύρια δολάρια όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Το album έχει τυπωθεί σε μόλις μια κόπια και ο κάτοχός του έχει την υποχρέωση να μην δημοσιοποιήσει το περιεχόμενό του για τα επόμενα 88 χρόνια!

Η μοναδικής σπανιότητας κόπια του album πουλήθηκε online απο το Paddle 8 με τον πλειοδότη να παραμένει ανώνυμος, αν και σύμφωνα με πληροφορίες του Forbes πρόκειται για Αμερικανό που είχε συμφωνήσει την τιμή απο τον περασμένο Μάη. Όσο για το αντίτιμο;

Στην ανακοίνωση της η μπάντα τονίζει: «Όταν αγοράζεις έναν πίνακα του Picasso πληρώνεις εκατομμύρια για να έχεις ένα μοναδικό κομμάτι. Το ίδιο ισχύει και για το «Once Upon A Time In Shaolin». Είναι ένα μοναδικό αυθεντικό κομμάτι μουσικής και όχι απλά μια master κόπια».

Το «Once Upon A Time In Shaolin» έχει 31 τραγούδια συνολικής διάρκειας 128 λεπτών και την παραγωγή του έχει αναλάβει ο συνεργάτης της μπάντας Tarik «Cilvaringz» Azzougarh.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top