ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκατομμύρια δολάρια για τον ένα και μοναδικό δίσκο των Wu-Tang Clan

Το μυστηριώδες διπλό album των Wu-Tang Clan «Once Upon A Time In Shaolin» πωλήθηκε σε δημοπρασία για μερικά… εκατομμύρια δολάρια όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα. Το album έχει τυπωθεί σε μόλις μια κόπια και ο κάτοχός του έχει την υποχρέωση να μην δημοσιοποιήσει το περιεχόμενό του για τα επόμενα 88 χρόνια! Η…

Το μυστηριώδες διπλό album των Wu-Tang Clan «Once Upon A Time In Shaolin» πωλήθηκε σε δημοπρασία για μερικά… εκατομμύρια δολάρια όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Το album έχει τυπωθεί σε μόλις μια κόπια και ο κάτοχός του έχει την υποχρέωση να μην δημοσιοποιήσει το περιεχόμενό του για τα επόμενα 88 χρόνια!

Η μοναδικής σπανιότητας κόπια του album πουλήθηκε online απο το Paddle 8 με τον πλειοδότη να παραμένει ανώνυμος, αν και σύμφωνα με πληροφορίες του Forbes πρόκειται για Αμερικανό που είχε συμφωνήσει την τιμή απο τον περασμένο Μάη. Όσο για το αντίτιμο;

Στην ανακοίνωση της η μπάντα τονίζει: «Όταν αγοράζεις έναν πίνακα του Picasso πληρώνεις εκατομμύρια για να έχεις ένα μοναδικό κομμάτι. Το ίδιο ισχύει και για το «Once Upon A Time In Shaolin». Είναι ένα μοναδικό αυθεντικό κομμάτι μουσικής και όχι απλά μια master κόπια».

Το «Once Upon A Time In Shaolin» έχει 31 τραγούδια συνολικής διάρκειας 128 λεπτών και την παραγωγή του έχει αναλάβει ο συνεργάτης της μπάντας Tarik «Cilvaringz» Azzougarh.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top