ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Η έλλειψη πρώτης ύλης καθυστερεί την παραγωγή κασετών

Στα τέλη της χρονιάς θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Σε παύση έχει μπει η παγκόσμια παραγωγή κασετών, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την National Audio Company, την μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής κασέτας στον κόσμο. Αιτία είναι η έλλειψη οξειδίου του τρισθενούς σιδήρου, της πρώτης ύλης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του κλασικού…

Στα τέλη της χρονιάς θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Σε παύση έχει μπει η παγκόσμια παραγωγή κασετών, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την National Audio Company, την μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής κασέτας στον κόσμο.

Αιτία είναι η έλλειψη οξειδίου του τρισθενούς σιδήρου, της πρώτης ύλης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του κλασικού audio format.

Οι υπεύθυνοι τονίζουν πως η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί προς το τέλος της χρονιάς και οι ρυθμοί παραγωγής θα επανέλθουν στα φυσιολογικά επίπεδα, εξυπηρετώντας τους ρυθμούς της αγοράς.

Τα τελευταία χρόνια η κασέτα, όπως και το βινύλιο, επιχειρεί comeback, με τις πωλήσεις της να έχουν αυξηθεί κατά 23% στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ και στην Μεγάλη Βρετανία, έχουν πουληθεί περίπου 35,000 από την αρχή του 2019!

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top