Ένα death metal πάντα προσγειώθηκε αυτό τον Απρίλιο στο Netflix

ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΑΝΗΣ
Posted on Απρίλιος 30, 2018, 9:11 πμ
12 secs

Η Retsuko είναι ένα κόκκινο πάντα 25 ετών που εργάζεται στο λογιστικό τμήμα μιας εμπορικής εταιρίας στην Ιαπωνία. Καθημερινά έρχεται αντιμέτωπη με ενοχλητικούς συναδέλφους και απαιτητικούς προϊσταμένους οι οποίοι μάλιστα της φέρονται άκρως φαλλοκρατικά. Η μόνη της διέξοδος και ο τρόπος για να τιθασεύσει τα συναισθήματα της είναι η καθημερινή της έξοδος σε ένα karaoke bar όπου τραγουδάει death metal.

Πέντε χρόνια σε μια θέση ευθύνης έχουν κάνει την Retsuko να νιώθει  καταπιεσμένη. Έχοντας την ανάγκη να πετάξει από πάνω της το καθωσπρέπει προσωπείο , αρχίζει και αντιδρά αντιμιλώντας στους προϊσταμένους της ψάχνοντας ταυτόχρονα αφορμή για να κάνει κάτι άλλο στη ζωή της. Αυτό το κάτι άλλο έρχεται να συμπληρώσει η θέληση της να παντρευτεί για να γίνει μια σωστή σύζυγος και νοικοκυρά. Όλα αυτά όμως ανατρέπονται καθημερινά έχοντας μόνιμο σύμμαχο το death metal.

Στην αγγλική έκδοση του γιαπωνέζικου αυτού anime, τη φωνή της Retsuko κάνει η ηθοποιός Erica Mendez ενώ όταν πρόκειται το κόκκινο πάντα να πάρει το μικρόφωνο, τη φωνή αναλαμβάνει ο Jamison Boaz ο οποίος έχει μεγαλύτερο όνομα στα video games παρά στο σκληρό ήχο μουσικής.

ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΑΝΗΣ
Υπεύθυνος Σύνταξης

Ο Σάββας Στανής μεγάλωσε στην Κομοτηνή και είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού FC των Dream Theater, βραβευμένο από τη Warner music και την ifpi για τις πωλήσεις του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Έχει περάσει από τα μουσικά περιοδικά Rock On και Rock Hard ενώ βρέθηκε πίσω από την κονσόλα του Atlantis 105,2. Λατρεύει το φαγητό με αδυναμία στα burger και ζει με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα γνωρίσει από κοντά τον Antony Bourdain.