ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα ταξίδι και τρία μουσικά projects στα σκαριά για τον Billy Corgan

Ένα ταξίδι στις Η.Π.Α, μια συλλογή με τα 50 καλύτερα τραγούδια του, ένα album διασκευών και ένα solo album στα άμεσα σχέδια του ηγέτη των Smashing Pumpkins. Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα ετοιμάζει μέσα στο 2017 ο Billy Corgan για τους fans του, γνωστοποιώντας τις προθέσεις του μέσα από τις σελίδες…

Ένα ταξίδι στις Η.Π.Α, μια συλλογή με τα 50 καλύτερα τραγούδια του, ένα album διασκευών και ένα solo album στα άμεσα σχέδια του ηγέτη των Smashing Pumpkins.

Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα ετοιμάζει μέσα στο 2017 ο Billy Corgan για τους fans του, γνωστοποιώντας τις προθέσεις του μέσα από τις σελίδες που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το πρώτο και πιο φιλόδοξο είναι ένα ταξίδι 30 ημερών στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο οποίο θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει και να καταγράψει τις ζωές ανθρώπων «χωρίς προορισμό», όπως ο ίδιος τόνισε. Πρόθεση του Corgan στο «Thirty Days Project», είναι ντύσει οπτικά και μουσικά αυτό το ταξίδι του, με videos που θα παρουσιάζει συχνά-πυκνά μέσα από τις σελίδες του.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Corgan επιχειρεί κάτι τέτοιο, με τον ίδιο να δηλώνει: «Την τελευταία φορά είχα ταξιδέψει Δυτικά στην Route 66. Φέτος θα προσπαθήσουμε να πάμε παντού. Πιθανόν θα βρεθούμε στη Louisiana και θα περάσουμε και από το Texas».

Το πρώτο μουσικό  project του Corgan σχετίζεται με τα 50α γενέθλια του και θα έχει τίτλο «50 by 50». Ο Αμερικανός θα προτείνει και θα παρουσιάσει τα -κατά τη γνώμη του- 50 κορυφαία κομμάτια της καριέρας του, ζητώντας από τους fans του να πουν τη γνώμη τους και να κάνουν τις δικές τους προτάσεις.

Το δεύτερο project αφορά ένα album διασκευών, το οποίο θα περιλαμβάνει 10 – 12 κομμάτια, χωρίς όμως να υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες ή πληροφορίες.

Τέλος, ο Corgan προτίθεται να κυκλοφορήσει και ένα νέο προσωπικό studio album, πιθανότατα μέσα στο 2018, στο οποίο μάλιστα θα συνεργαστεί με τον Rick Rubin.

Latest from TOP STORIES

Go to Top