ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα τελευταίο studio album από τον Dr. John

Το είχε ολοκληρώσει πριν από τον θάνατο του. Το φως της δημοσιότητας αναμένεται να δει ένα τελευταίο studio album του Dr. John. Ο θρύλος της Νέας Ορλεάνης που έφυγε από την ζωή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 77 ετών, φαίνεται πως είχε προλάβει να ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του δίσκου. Ο…

Το είχε ολοκληρώσει πριν από τον θάνατο του.

Το φως της δημοσιότητας αναμένεται να δει ένα τελευταίο studio album του Dr. John.

Ο θρύλος της Νέας Ορλεάνης που έφυγε από την ζωή την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 77 ετών, φαίνεται πως είχε προλάβει να ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του δίσκου.

Ο Dr. John ξεκίνησε να δουλεύει τον δίσκο το 2017 και παρά τα προβλήματα υγείας που έγιναν έντονα το 2018, κατάφερε μαζί με τον παραγωγό του Shane Theriot να φτάσει ως το τέλος του δρόμου.

Ο Theriot μιλώντας για τον δίσκο είπε στο περιοδικό Rolling Stone: «Ήξερα ότι δεν είναι καλά, αλλά με πίεζε να τελειώσουμε με αυτό τον δίσκο. Ερχόταν σπίτι μου και συνεχώς μου τόνιζε πως ό,τι και αν συμβεί θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις ηχογραφήσεις».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δίσκος θα περιλαμβάνει νέα κομμάτια αλλά και κάποιες διασκευές από Johnny Cash, Hank Williams και Willie Nelson.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του album, όμως σύμφωνα πάντα με τον Theriot, ο Dr. John πρόλαβε και άκουσε ολοκληρωμένα όλα τα νέα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται σε αυτό.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top