ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ενδοοικογενειακός πόλεμος για την περιουσία του Tom Petty

Στα δικαστήρια οδηγούνται η χήρα και οι δύο κόρες του Tom Petty, με αφορμή τα δικαιώματα από τα έσοδα των πωλήσεων της μουσικής του εμβληματικού τραγουδοποιού αλλά και την μεγάλη περιουσία που αφήνει πίσω του. Ο θρύλος των Heartbreakers έφυγε ξαφνικά από την ζωή τον Οκτώβριο του 2017 και έκτοτε…

Στα δικαστήρια οδηγούνται η χήρα και οι δύο κόρες του Tom Petty, με αφορμή τα δικαιώματα από τα έσοδα των πωλήσεων της μουσικής του εμβληματικού τραγουδοποιού αλλά και την μεγάλη περιουσία που αφήνει πίσω του.

Ο θρύλος των Heartbreakers έφυγε ξαφνικά από την ζωή τον Οκτώβριο του 2017 και έκτοτε η οικογένεια του βρίσκεται στα διαρκή πόλεμο, με τις τρείς γυναίκες να μην μπορούν να βρουν κοινό σημείο επαφής.

Όπως μετέδωσε το TMZ, η χήρα του Thom Petty, Dana York, και οι δύο κόρες Adria και Annakim, βρίσκονται σε κόντρα τόσο για την καλλιτεχνική, όσο και για την κινητή και ακίνητη περιουσία του τραγουδοποιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο κόρες του Petty είναι από τον πρώτο του γάμο με την Jane Benyo.

Πρόσφατα, η Dana York Petty κατέθεσε αίτηση με σκοπό να είναι η μόνη διαχειρίστρια της περιουσίας, με τις δύο κόρες να σηκώνουν το γάντι λέγοντας πως και αυτές δικαιούνται να έχουν λόγο στις αποφάσεις που θα παρθούν στο μέλλον. Σημειώνουμε ότι ο Tom Petty έχει αφήσει πίσω του αρκετή ακυκλοφόρητη μουσική, η οποία αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας τα επόμενα χρόνια.

Η Dana York Petty κατηγορεί τις κόρες του Tom πως κατά καιρούς έχουν επιτεθεί λεκτικά στα πρώην μέλη των Heartbreakers, δημιουργώντας της συνεχώς προβλήματα στην διαχείριση της περιουσίας. Επιπλέον, κατηγορεί τις Adria και Annakim ότι μπλοκάρουν τις μεταθανάτιες κυκλοφορίες του τραγουδοποιού.

Στα πλάνα της Dana είναι η κυκλοφορία ενός boxset με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του «Wildflowers», με αρκετό ακυκλοφόρητο υλικό, με την Adria μέχρι στιγμής να καταφέρνει να μπλοκάρει την συγκεκριμένη κυκλοφορία.

Κόντρα υπάρχει και για την ακίνητη περιουσία του Tom Petty, με την Dana να θέλει να χτίσει στο σπίτι του, στο Gainsville της Florida, ένα θεματικό πάρκο.

«Το όνομα σου δεν είναι Petty και δεν έχεις καμία δικαιοδοσία για να προστατεύσεις την περιουσία και τα δικαιώματα της οικογένειας μας. Ντροπή σου» δηλωσε για την Dana York η Adria Petty η οποία προχώρησε και σε εξώδικο, κατηγορώντας την πως αγνοεί την διαθήκη του τραγουδιστή.

«Η καλλιτεχνική περιουσία του Tom Petty θα πρέπει να μεταφερθεί σε νέα εταιρία την οποία θα διαχειρίζονται από κοινού οι τρείς γυναίκες» αναφέρει στο εξώδικό της η Adria.

Η συνέχεια στα δικαστήρια…

Latest from IN FOCUS

Go to Top