ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ένοχος για την επίθεση στην πρώην σύντροφό του ο Tom Meighan

Μια ημέρα μετά την αποχώρηση του από τους Kasabian. Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τους Kasabian, ο Tom Meighan κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε για την επίθεση σε βάρος της πρώην συντρόφου του, Vikki Ager, στις 9 Απριλίου. Με 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας καταδικάστηκε ο Tom Meighan,…

Μια ημέρα μετά την αποχώρηση του από τους Kasabian.

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τους Kasabian, ο Tom Meighan κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε για την επίθεση σε βάρος της πρώην συντρόφου του, Vikki Ager, στις 9 Απριλίου.

Με 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας καταδικάστηκε ο Tom Meighan, ο οποίος ουσιαστικά παραδέχθηκε την ενοχή του στο Ειρηνοδικείο του Leicester.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, ακούστηκαν σοβαρά πράγματα κατά του Meighan, ενώ μάρτυρας ήταν και ένα παιδί, με τις αρχές να κάνουν λόγο για σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο κατήγορος μίλησε για έναν «μη συνεργάσιμο» Meighan, με την Ager να αποδεικνύει με στοιχεία την επίθεση σε βάρος της. Επιπλέον, γίνεται λόγος για χρήση ουσιών από τον πρώην τραγουδιστή.

Αν και αρχικά ο Meighan αρνήθηκε τις κατηγορίες, εν τέλει παραδέχθηκε την πράξη του δηλώνοντας μετανιωμένος και πως προτίθεται να αντιμετωπίσει την επιθετική του συμπεριφορά, αναζητώντας βοήθεια.

Η ποινή του Meighan δεν περιλαμβάνει περιοριστικούς όρους.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top