ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Ενθαρρυντική η πορεία της υγείας του Dave Mustaine

Διαβάστε την δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μήνυμα του στην επίσημη σελίδα των Megadeth στο Facebook, ο Dave Mustaine ενημέρωσε τους fans για την πορεία της υγείας του. Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην χρονιά ο εμβληματικός frontman των Αμερικανών thrashers ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό (οισοφάγο),…

Διαβάστε την δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μήνυμα του στην επίσημη σελίδα των Megadeth στο Facebook, ο Dave Mustaine ενημέρωσε τους fans για την πορεία της υγείας του.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην χρονιά ο εμβληματικός frontman των Αμερικανών thrashers ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό (οισοφάγο), ακυρώνοντας όλες τις επερχόμενες εμφανίσεις των Megadeth.

Τα νέα ωστόσο είναι αρκετά ευχάριστα, με τον Mustaine να δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του στην σελίδα των Megadeth στο Facebook:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάσταση της υγείας μου. Έχω σχεδόν ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο θεραπειών και οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την συνέχεια. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές σας. Δεν μπορώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για το πόσο πιο εύκολος έγινε αυτός ο δρόμος, έχοντας εσάς στο πλευρό μου.

Τις επόμενες εβδομάδες η κατάσταση μου θα εκτιμηθεί εκ νέου και θα σας κρατάω ενήμερους όσο πλησιάζουμε και στην πρώτη Megacruise! Ανυπομονώ να σας δω όλους. Ας κάνουμε αυτό το event αξέχαστο για όλους. Σε λιγότερες από 30 μέρες θα παίζουμε thrash στον Ειρηνικό.

Θα σας δω σύντομα όλους».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top