ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

EP και full-length album στα σκαριά για τους Suicidal Tendencies

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bulletin, ο τραγουδιστής των Suicidal Tendencies Mike Muir αποκάλυψε πως οι Καλιφορνέζοι thrash/punkers έχουν στα σκαριά όχι μια, αλλά δύο νέες κυκλοφορίες. Η πρώτη απο αυτές θα είναι ένα EP και η δεύτερη ένα full-length album, τα οποία μάλιστα θα έχουν πολλές αναφορές στη…

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bulletin, ο τραγουδιστής των Suicidal Tendencies Mike Muir αποκάλυψε πως οι Καλιφορνέζοι thrash/punkers έχουν στα σκαριά όχι μια, αλλά δύο νέες κυκλοφορίες.

Η πρώτη απο αυτές θα είναι ένα EP και η δεύτερη ένα full-length album, τα οποία μάλιστα θα έχουν πολλές αναφορές στη σημερινή πολιτική κατάσταστη της χώρας, η οποία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο.

Ο Muir απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις δύο αυτές κυκλοφορίες, μίλησε όμως για τη συνεργασία της μπάντας με τον Dave Lombardo, ο οποίος βρίσκεται πίσω απο τα drums στην περιοδεία της μπάντας μαζί με τους Megadeth:

«Ο Dave είναι θρύλος, το ξέρετε αυτό. Πρόκειται για έναν μουσικό που ξέρει τι κάνουμε και ταιριάζει απόλυτα σε μας». Ο πρώην drummer των Slayer πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τους Suicidal Tendencies την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Suicidal Tendencies ήταν το «13», το οποίο βγήκε στην αγορά το 2013 , 13 χρόνια απο την τελευταία δουλειά του συγκροτήματος. Το album πούλησε 3,200 κόπιες την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του φτάνοντας μέχρι την 187η θέση του Billboard chart.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top