ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επανακυκλοφορίες βινυλίων για τους Queens Of The Stone Age

Ξανά στην αγορά τα τέσσερα albums με την Interscope Records. Οι Queens Of The Stone ανακοίνωσαν πως θα ρίξουν ξανά στην αγορά τα τέσσερα albums που κυκλοφόρησαν με την Interscope Records. Το συγκρότημα του Josh Homme γνωστοποίησε την είδηση μέσω Twitter, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω: BACK ON HIGH-QUALITY 180GRAM…

Ξανά στην αγορά τα τέσσερα albums με την Interscope Records.

Οι Queens Of The Stone ανακοίνωσαν πως θα ρίξουν ξανά στην αγορά τα τέσσερα albums που κυκλοφόρησαν με την Interscope Records.

Το συγκρότημα του Josh Homme γνωστοποίησε την είδηση μέσω Twitter, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Πιο αναλυτικά, τα «Rated R» και «Songs For The Deaf» θα είναι διαθέσιμα στις 22 Νοεμβρίου, με τα «Lullabies To Paralyze» και «Era Vulgaris» να ακολουθούν στις 20 Δεκεμβρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Josh Homme αποκάλυψε τις λεπτομέρειες των Desert Sessions Volumes 11 & 12, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 25 Οκτωβρίου. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Matador Records με τις ηχογραφήσεις να έχουν πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2018 στο θρυλικό Rancho De La Luna, στο Joshua Tree της Καλιφόρνιας.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία των Queens Of The Stone Age.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top