ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επανασυνδέονται οι Black Crowes;

Διαφημίσεις με το λογότυπο της μπάντας στις ΗΠΑ. Τέσσερα χρόνια μετά την διάλυση τους, οι Black Crowes φαίνεται πως βρίσκονται κοντά στην επανασύνδεση. Τις προηγούμενες ημέρες το λογότυπο του συγκροτήματος εντοπίστηκε σε διαφημίσεις σε Wisconsin και New Jersey, με τους fans να εικάζουν πως η μεγάλη επιστροφή είναι κοντά. Το…

Διαφημίσεις με το λογότυπο της μπάντας στις ΗΠΑ.

Τέσσερα χρόνια μετά την διάλυση τους, οι Black Crowes φαίνεται πως βρίσκονται κοντά στην επανασύνδεση.

Τις προηγούμενες ημέρες το λογότυπο του συγκροτήματος εντοπίστηκε σε διαφημίσεις σε Wisconsin και New Jersey, με τους fans να εικάζουν πως η μεγάλη επιστροφή είναι κοντά.

Το συγκρότημα διέλυσε το 2015 μετά από ουσιαστικές διαφωνίες που προέκυψαν μεταξύ των αδελφών Chris και Rich Robinson.

Οι φήμες περί επανασύνδεσης έρχονται στην δημοσιότητα με αφορμή την 30η επέτειο από το ντεμπούτο του συγκροτήματος «Shake Your Money Maker». Ο Steve Gorman, drummer και ιδρυτικό μέλος της μπάντας, σε συνέντευξη που έδωσε στην Wall Street Journal τον περασμένο μήνα αναφέρθηκε στο γεγονός, επιβεβαιώνοντας με την σειρά του την φημολογία.

«Δεν πρόκειται να με συμπεριλάβουν σε αυτό το reunion tour. Πρόθεση τους είναι να προσλάβουν νέους μουσικούς έτσι ώστε να μην δώσουν πολλά χρήματα σε παλιότερους συνεργάτες. Δεν τους κατηγορώ. Είναι δικαίωμά τους» είπε ο Gorman.

Η κόντρα μεταξύ των δύο αδελφών άρχισε όταν ο Rich κατηγόρησε τον Chris για υπερβολικές απαιτήσεις σχετικά με τα δικαιώματα της μπάντας.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top