ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επανασυνδέονται οι Pure Reason Revolution

Υπέγραψαν συμβόλαιο με την InsideOut Music. Οι Άγγλοι Pure Reason Revolution επανασυνδέονται έπειτα από σχεδόν 9 χρόνια απραξίας και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν δίσκο! Το συγκρότημα των Jon Courtney και Chloe Alper υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την InsideOut Music και αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους album…

Υπέγραψαν συμβόλαιο με την InsideOut Music.

Οι Άγγλοι Pure Reason Revolution επανασυνδέονται έπειτα από σχεδόν 9 χρόνια απραξίας και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν δίσκο!

Το συγκρότημα των Jon Courtney και Chloe Alper υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την InsideOut Music και αναμένεται μέσα στην επόμενη χρονιά να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους album από το 2010 και μετά.

«Ο νέος δίσκος θα έχει πιο progressive ήχο, θυμίζοντας όμως τις ρίζες του συγκροτήματος» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Jon Courtney.

Οι Pure Reason Revolution διέλυσαν το 2011 μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας τους για το «Hammer & Anvil». Από τότε, ο Courtney έφτιαξε τους Bullet High, με την Alper να συνεργάζεται με τους Tiny Giant, Charli XCX και James.

Οι Άγγλοι rockers ιδρύθηκαν το 2003 και έκαναν το όνομα τους γνωστό με το εκπληκτικό ντεμπούτο τους «The Dark Third» το 2006. Ακολούθησαν τα «Vincit Omnia» το 2009 και «Hammer & Anvil» έναν χρόνο αργότερα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top