ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσημο «άνοιγμα» των In Flames στους οπαδούς των Depeche Mode

Μέσα από τον λογαριασμό του Facebook των τελευταίων. Πριν λίγες ώρες έκανε την εμφάνιση του ένα νέο EP των In Flames με τίτλο “Down, Wicked & No Good” το οποίο περιέχει τέσσερις διασκευές. Μία στο “It’s No Good” των Depeche Mode, μία στο “Down in a Hole” των Alice in…

Μέσα από τον λογαριασμό του Facebook των τελευταίων.

Πριν λίγες ώρες έκανε την εμφάνιση του ένα νέο EP των In Flames με τίτλο “Down, Wicked & No Good” το οποίο περιέχει τέσσερις διασκευές. Μία στο “It’s No Good” των Depeche Mode, μία στο “Down in a Hole” των Alice in Chains, μια στο Wicked Game” του Chris Isaak και μια ζωντανή διασκευή στο “Hurt” των Nine Inch Nails.

Το ιδιαίτερο όμως σε όλη αυτή την υπόθεση είναι το μήνυμα των In Flames που μεταδόθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό των Depeche Mode στο Facebook.

«Από τότε που ήμασταν παιδιά, οι Depeche Mode ήταν μέσα στα αγαπημένα μας συγκροτήματα. Όταν μας ρωτούσαν ποιοι μουσικοί μας έχουν επηρεάσει πάντα αναφέραμε τον Martin Gore. Η δυναμική του συγκεκριμένου κομματιού τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά μας έκανε να δημιουργήσουμε τη δική μας έκδοση. Παρόλο που είμαστε μια metal μπάντα, οι Depeche Mode επηρέασαν πολύ τη μουσική μας ειδικά εκεί που χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικά στοιχεία. Ελπίζουμε να σας αρέσει η διασκευή μας στο “It’s No Good” μέσα από το νέο μας EP«.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top