Επίσημο: Ο Jeff Gutt νέος frontman των Stone Temple Pilots

ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΟΛΙΚΑΣ
Posted on Νοέμβριος 15, 2017, 7:37 πμ
23 secs

Είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο X-Factor το 2013.

Αναμονή τέλος! Οι Stone Temple Pilots ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα πως ο νέος τους τραγουδιστής είναι ο Jeff Gutt, γνωστός από τη συμμετοχή του στο reality show X-Factor.

Ο Gutt έκανε την πρώτη του audition με τους Stone Temple Pilots τον Σεπτέμβριο του 2016 ενώ επίσημα είχε παρθεί η απόφαση να αποτελέσει τον νέο τραγουδιστή από την άνοιξη του 2017. Το τελευταίο διάστημα μαζί με τους Dean και Robert DeLeo και τον Eric Kretz, ο τραγουδιστής δούλευε πάνω σε νέο υλικό.

Ο Robert DeLeo είπε για την πρώτη του γνωριμία με τον Gutt: «Τον γνώρισα μετά από ένα show με τους Hollywood Vampires. Μου τον πρότειναν και όταν τον άκουσα ήμουν σχεδόν σίγουρος πως αυτός θα είναι ο τραγουδιστής μας».

Ο Gutt από την μεριά του είπε: «Πριν ακόμα ξεκινήσω τις πρόβες με την μπάντα είχα μελετήσει αρκετά τόσο τον Scott Weiland, όσο και τους τραγουδιστές που τον είχαν επηρεάσει. Ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Αν δεν είσαι καλά προετοιμασμένος για αυτή την πρόκληση σε όλα τα επίπεδα, δεν έχεις μέλλον δίπλα σε αυτούς τους τύπους».

Τον Νοέμβρη του 2016, το Entertainment Tonight είχε αποκαλύψει πως ο Gutt ήταν ο εκλεκτός, με την μπάντα όμως να το διαψεύδει άμεσα, λέγοντας πως καμία απόφαση δεν ήταν οριστική.

Οι Stone Temple Pilots έχουν ηχογραφήσει το νέο τους single «Meadow», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τα επόμενα 24ωρα.

Ο Gutt είχε εμφανιστεί στο X-Factor το 2013, ερμηνεύοντας μάλιστα κομμάτια των Radiohead και Aerosmith.

ΝΙΚΟΛΑΣ ΤΟΛΙΚΑΣ
Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.