ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσημο: Οι Kiss φτάνουν «Στο Τέλος Του Δρόμου»

Ανακοινώθηκε η αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους. Οι Kiss ανακοίνωσαν επίσημα πως το 2019 θα βγουν στον δρόμο για την τελευταία τους περιοδεία, η οποία θα έχει τίτλο «One Last Kiss: End Of The Road World Tour». Η ανακοίνωση έγινε στο φινάλε της 13ης σαιζόν του «America’s Got Talent» με την μπάντα…

Ανακοινώθηκε η αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους.

Οι Kiss ανακοίνωσαν επίσημα πως το 2019 θα βγουν στον δρόμο για την τελευταία τους περιοδεία, η οποία θα έχει τίτλο «One Last Kiss: End Of The Road World Tour».

Η ανακοίνωση έγινε στο φινάλε της 13ης σαιζόν του «America’s Got Talent» με την μπάντα να παίζει ζωντανά το κλασικό της τραγούδι «Detroit Rock City».

Ο Paul Stanley είπε για το τέλος του δρόμου των Kiss: «Είναι η τελευταία μας περιοδεία. Θα πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο εκρηκτικό show που έχετε δει ποτέ. Αν δεν μας είδατε ποτέ ζωντανά, τώρα είναι η ευκαιρία. Αυτό είναι το show».

Στην ανακοίνωσή τους οι Kiss τονίζουν: «Όλα αυτά που έχουμε καταφέρει αυτές τις τέσσερις δεκαετίες δεν θα ήταν δυνατά, χωρίς τα εκατομμύρια των οπαδών που γεμίζουν τα στάδια και τις αρένες. Αυτή είναι η απόλυτη γιορτή για όσους μας έχουν δει ζωντανά και η τελευταία ευκαιρία για όσους δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα. Kiss Army, σας λέμε ένα τελευταίο αντίο με αυτό το τελευταίο tour μας».

Πρόσφατα ο Gene Simmons δήλωσε σε Σουηδική εφημερίδα πως η τελευταία περιοδεία των Kiss θα διαρκέσει περίπου τρία χρόνια, με την μπάντα να στοχεύει σε shows σε όλες τις ηπείρους.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά σας είχαμε ενημερώσει για τις φήμες που ήθελαν τους Kiss να βγαίνουν στον δρόμο για μια τελευταία φορά καθώς και για την καταχώρηση της φράσης «The End Of The Road».

Οι Kiss στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας είχαν ανακοινώσει την «A Farewell Tour» παίζοντας 142 shows σε Βόρεια Αμερική, Ιαπωνία και Αυστραλία.

Latest from TOP STORIES

Go to Top