ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσημο: Οι OM στην Αθήνα το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Smoke The Fuzz Gigs. Συζητιόταν αρκετά στα συναυλιακά στέκια το τελευταίο διάστημα και πλέον είναι γεγονός. Οι ΟΜ του Al Cisneros έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018! Η Smoke The Fuzz Gigs πριν από ελάχιστα λεπτά ανακοίνωσε το γεγονός, ενημερώνοντας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Smoke The Fuzz Gigs.

Συζητιόταν αρκετά στα συναυλιακά στέκια το τελευταίο διάστημα και πλέον είναι γεγονός. Οι ΟΜ του Al Cisneros έρχονται στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018!

Η Smoke The Fuzz Gigs πριν από ελάχιστα λεπτά ανακοίνωσε το γεγονός, ενημερώνοντας τους fans πως η μπάντα επέλεξε τη χώρα μας ως έναν από τους ελάχιστους συναυλιακούς της προορισμούς, για το, τουλάχιστον, πρώτο μισό της ερχόμενης χρονιάς.

Η εμφάνιση των OM αποτελεί την πρώτη «βόμβα» της Smoke The Fuzz Gigs για την επόμενη χρονιά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Smoke The Fuzz Gigs για την επερχόμενη εμφάνιση των OM στην Αθήνα:

«Η Smoke The Fuzz Gigs περήφανα παρουσιάζει τους θρυλικούς ΟΜ σε μια από τις ελάχιστες, επιλεγμένες ζωντανές εμφανίσεις τους σε Ευρωπαϊκό έδαφος για το, τουλάχιστον, πρώτο μισό του 2018!

Μία από τις μεγαλύτερες μουσικές φαντασιώσεις της Smoke The Fuzz, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά απωθημένα του ελληνικού κοινού, γίνονται επιτέλους πραγματικότητα!

Το μουσικό καραβάνι των τεράστιων, αλλά και ακριβοθώρητων πλέον, OM, του εμβληματικού Al Cisneros, του ανθρώπου που άλλαξε τον τρόπο που ακούμε μουσική, φέρνοντας στο προσκήνιο το επιβλητικό drone, τη σχεδόν θρησκευτική αφοσίωση στο groove ταίριασμα του μπάσου με τα drums και τη δημιουργία της ατμόσφαιρας-ορισμού της μουσικής κατάνυξης, σε μία από τις σπάνιες ζωντανές τους εμφανίσεις, έρχονται στη χώρα μας για μια μοναδική ηχητική μυσταγωγία, στο σανίδι του Piraeus Academy, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Η τιμή για τη Smoke The Fuzz είναι διπλή, καθώς, πέρα από την πραγματοποίηση ενός σπουδαίου συναυλιακού και καλλιτεχνικού απωθημένου, οι OM επέλεξαν τη χώρα μας ως τον έναν από τους ελάχιστους, εκτός ευρωπαϊκής περιοδείας, προορισμούς τους για το (τουλάχιστον πρώτο μισό του) 2018!

Το επιβλητικό drone, η καθηλωτική τελετουργική ατμόσφαιρα και το μουσικό χαρμάνι Δύσης και Ανατολής των OM θα μαγέψει το ελληνικό (και ίσως όχι μόνο) κοινό, σε μια ζωντανή εμφάνιση-κατάνυξη που δε χάνεται».

Λίγα λόγια για τους OM
Ιδρύθηκαν το 2003 από το rhythm section των Sleep και πλέον δισκογραφούν και παίζουν ζωντανά ως τρίο.

Κινητήριος μοχλός και εγκέφαλος της μπάντας είναι ο Al Cisneros, ο οποίος έχει στο πλευρό του τους Emil Amos και Robert Lowe.

Οι OM κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο «Variations On A Theme» το 2005 για να ακολουθήσει έναν χρόνο αργότερα το «Conference Of A Birds». Το πρώτο μεγάλο μπαμ στη δισκογραφία τους έγινε το 2007 με το εκπληκτικό «Pilgrimage», το οποίο επιλέχθηκε από την συντακτική ομάδα του έγκυρου περιοδικού MOJO ως το κορυφαίο underground album της χρονιάς. Το 2009 οι OM κυκλοφόρησαν το «Good Is Good», πρώτο με τον Emil Amos πίσω από τα τύμπανα, συνεχίζοντας τις υψηλές τους πτήσεις. Η τελευταία τους δισκογραφική δουλειά ήταν το εκπληκτικό «Advaitic Songs» του 2013, album που τους απογείωσε και τους έχει καταστήσει πλέον συναυλιακό φετίχ για κάθε διοργανωτή.

Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς στην καριέρα των OM υπήρξε αναμφισβήτητα η πεντάωρη (!) εμφάνιση τους στην Ιερουσαλήμ το 2007, μέρος της οποίας κυκλοφόρησε έναν χρόνο αργότερα ως «Live At Jerusalem».

 

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top