ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επισημοποιήθηκε το reunion tour των Black Crowes

Έκπληξη με τον Isaiah Mitchell των Earthless στις κιθάρες! Οι Black Crowes επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να βγαίνουν ξανά στον δρόμο με αφορμή την 30η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου τους album «Shake Your Money Maker». Τα αδέρφια Chris και Rich Robinson επισημοποίησαν την περιοδεία καθώς και…

Έκπληξη με τον Isaiah Mitchell των Earthless στις κιθάρες!

Οι Black Crowes επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να βγαίνουν ξανά στον δρόμο με αφορμή την 30η επέτειο από την κυκλοφορία του πρώτου τους album «Shake Your Money Maker».

Τα αδέρφια Chris και Rich Robinson επισημοποίησαν την περιοδεία καθώς και τους μουσικούς που θα τους πλαισιώνουν, με τον Isaiah Mitchell, κιθαρίστα των Earthless, να αποτελεί το όνομα έκπληξη. Επιπλέον, στο line up θα βρίσκεται ο μπασίστας Tim Lefebvre (David Bowie), ο πληκτράς Joet Robinow και ο drummer Ojha (Once And Future Band).

Η περιοδεία των Black Crowes θα αρχίσει τον ερχόμενο Ιούνιο στο Austin του Texas με τον Chris Robinson να δηλώνει: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά με τον αδερφό μου. Long Live Rock N Roll and the Black Crowes».

Ο Rich Robinson πρόσθεσε: «Πρώτα από όλα είμαι ευτυχισμένος που έχω και πάλι στην ζωή μου τον αδερφό μου. Το να παίζουμε μαζί την μουσική που κάναμε πριν από 30 χρόνια ως παιδιά, είναι ένα μεγάλο δώρο».

Θυμίζουμε πως οι σχέσεις των δύο αδερφών είχαν διαταραχθεί μετά την πρώτη διάλυση της μπάντας το 2015.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top