ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστρέφει στους Five Finger Death Punch ο Ivan Moody!

Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή του τραγουδιστή προς τους fans του συγκροτήματος. Την πρόθεσή του να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τους Five Finger Death Punch, εξέφρασε μέσω ανοιχτής του επιστολής, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Ivan Moody. O Moody το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κέντρο απεξάρτησης, γεγονός που ανάγκασε το συγκρότημα…

Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή του τραγουδιστή προς τους fans του συγκροτήματος.

Την πρόθεσή του να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τους Five Finger Death Punch, εξέφρασε μέσω ανοιχτής του επιστολής, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Ivan Moody.

O Moody το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε κέντρο απεξάρτησης, γεγονός που ανάγκασε το συγκρότημα να αντικαταστήσει προσωρινά τον Moody με τον τραγουδιστή Tommy Vext.

Ο Moody τονίζει στην επιστολή του πως πρόθεσή του είναι να επιστρέψει στο συγκρότημα στα μέσα Αυγούστου.

Αναλυτικά η επιστολή του Moody προς τους fans των Five Finger Death Punch αναφέρει τα εξής:

«Προς όλους τους fans των Five Finger Death Punch:
Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω την Ευρωπαϊκή καλοκαιρινή μας περιοδεία. Βρίσκομαι σε κέντρο θεραπείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω με τις καταχρήσεις.

Σας αγαπάω και αγαπάω την μπάντα μου… Είναι αυτό που ξέρω να κάνω και δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτό. Είμαι 100% αφοσιωμένος στο να γίνω απολύτως καλά και να επιστρέψω στη σκηνή με τους Five Finger Death Punch.

Σκοπός μου είναι να επιστρέψω στην μπάντα στο επόμενο σκέλος της Αμερικανικής μας περιοδείας. Θέλω να τραγουδήσω σε όλα τα επόμενα shows σε Αμερική και Ευρώπη. Δεν βλέπω την ώρα να αφήσω πίσω μου τα προβλήματα μου και να προχωρήσω μπροστά.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Tommy Vext για την καταπληκτική δουλειά που έκανε όσο έλειπα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τα αδέρφια μου στους 5FDP για την υποστήριξή τους αυτή την δύσκολη ώρα για μένα.

Βρεθήκαμε μέχρι την κόλαση αλλά επιστρέψαμε και δε θα σταματήσουμε εδώ. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου για την υπομονή τους και τη στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα που παλεύω να γίνω καλά.

Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς, τους οπαδούς, για την αμέριστη συμπαράστασή σας. Για μένα δεν ήταν μια εύκολη χρονιά και το κουράγιο και η θετική ενέργεια που μου δώσατε ήταν σημαντική.

Θα σας δω όλους στο Knuckelheads στις 19 Αυγούστου!!
Ivan Moody».

Το 2016 εξελίσσεται σε μια πολύ δύσκολη χρονιά για τους Five Finger Death Punch. Δημοσίευμα του TMZ θέλει το συγκρότημα να έχει καταθέσει αγωγή κατά της δισκογραφικής εταιρίας Prospect Park, ζητώντας μάλιστα ένα αρκετά μεγάλο ποσό ως αποζημίωση.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως οι Αμερικανοί metallers αποκαλούν την εταιρία «καράβι που βυθίζεται στα χρέη», λέγοντας μάλιστα πως οι ίδιοι αποτελούν το μοναδικό κερδοφόρο όνομα στο ρόστερ της. Οι Five Finger Death Punch ζητούν στην αγωγή τους την ελευθερία τους καθώς και πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια ως αποζημίωση.

Θυμίζουμε πως στα μέσα του προηγούμενου μήνα, ο Ivan Moody είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους Five Finger Death Punch… on stage!

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top