ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/Χωρίς κατηγορία

Επιστρέφουν και ηχογραφούν νέο album οι Transatlantic!

Δείτε τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι Transatlantic, ένα από τα πιο ποιοτικά progressive rock supergroups, επιστρέφουν και ηχογραφούν το νέο τους, πέμπτο συνολικά studio album! Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μέλη της μπάντας Neal Morse (The Neal Morse Band, Spock’s Beard), Mike Portnoy (Sons…

Δείτε τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι Transatlantic, ένα από τα πιο ποιοτικά progressive rock supergroups, επιστρέφουν και ηχογραφούν το νέο τους, πέμπτο συνολικά studio album!

Με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μέλη της μπάντας Neal Morse (The Neal Morse Band, Spock’s Beard), Mike Portnoy (Sons Of Apollo, Flying Colors, Dream Theater), Pete Trewavas (Marillion) και Roine Stolt (The Flower Kings) γνωστοποίησαν στους fans τους ότι έχουν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου στην Σουηδία.

https://twitter.com/Transatlantic99/status/1176553746681204736

Οι Transatlantic σχηματίστηκαν το 1999 και το ντεμπούτο τους «SMPT:e» κυκλοφόρησε έναν χρόνο μετά. Το 2001 η μπάντα έριξε στην αγορά το «Bridge Across Forever», με το group να διαλύεται προσωρινά μετά την απόφαση του Neal Morse να αποχωρήσει από τους Spock’s Beard και να αφοσιωθεί στην προσωπική του καριέρα. Η μπάντα επανασυνδέθηκε το 2009 για να κυκλοφορήσει το 77λεπτο έπος «The Whirlwind», με το «Kaleidoscope» του 2014 να αποτελεί την τελευταία της δισκογραφική απόπειρα.

Οι Neal Morse και Mike Portnoy συνεχίζουν έτσι την μακρά συνεργασία τους που περιλαμβάνει ακόμα τρία albums με τους Flying Colors, ισάριθμα με τους Neal Morse Band και ακόμα 7 ως solo δουλειές του Morse.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top