ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Επιστροφή στις συναυλίες… το φθινόπωρο του 2021;

Η δυσοίωνη πρόβλεψη Αμερικανού ειδικού. Οι ακυρώσεις σημαντικών καλοκαιρινών μουσικών φεστιβάλ όπως το Glastonbury, το Hellfest και το Download, διαμορφώνουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην μουσική βιομηχανία γενικότερα. Σε αυτήν, έρχεται να προστεθεί και η δυσοίωνη πρόβλεψη Αμερικανού ειδικού, ο οποίος κάνει λόγο για πολύ αργή επιστροφή στην συναυλιακή κανονικότητα.…

Η δυσοίωνη πρόβλεψη Αμερικανού ειδικού.

Οι ακυρώσεις σημαντικών καλοκαιρινών μουσικών φεστιβάλ όπως το Glastonbury, το Hellfest και το Download, διαμορφώνουν μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην μουσική βιομηχανία γενικότερα. Σε αυτήν, έρχεται να προστεθεί και η δυσοίωνη πρόβλεψη Αμερικανού ειδικού, ο οποίος κάνει λόγο για πολύ αργή επιστροφή στην συναυλιακή κανονικότητα.

Ο Zeke Emanuel, αντιπρόεδρος για την παγκόσμια πρωτοβουλία και διευθυντής σε τμήμα υγείας του Πανεπιστημίου της Pennsylvania, αφού τόνισε ότι η επιστροφή «θα πρέπει να γίνει σταδιακά και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις» ανέφερε ότι δεν πρόκειται να γίνουν συναυλίες, πριν από το φθινόπωρο της επόμενης χρονιάς: «Μεγάλες συγκεντρώσεις όπως συνέδρια, συναυλίες αλλά και αθλητικά γεγονότα δεν έχει καμία λογική να προγραμματίζονται από τώρα για τον Οκτώβριο του 2020. Τέτοιου είδους γεγονότα και εκδηλώσεις, θα είναι τα τελευταία που θα επιστρέψουν, το νωρίτερο από το φθινόπωρο του 2021 και μετά».

Πριν από λίγες ημέρες, Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ) έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τα προβλήματα που προκύπτουν από τις ακυρώσεις των συναυλιακών και πολιτιστικών δρώμενων στην χώρα μας, κάνοντας λόγο για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και προτείνοντας την έκδοση κουπονιών (voucher), η αξία των οποίων θα είναι ίση με τον αντίτιμο της συναυλίας/εκδήλωσης που ακυρώθηκε ή αναβλήθηκε και τα οποία θα μπορούν να εξαργυρωθούν με εισιτήριο άλλης εκδήλωσης από τον διοργανωτή.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top