ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιστροφή στο studio για τους Motley Crue!

Tommy Lee και Nikki Sixx μαζί στο studio. Την δισκογραφική τους επιστροφή φαίνεται πως ετοιμάζουν οι Motley Crue, με τους Tommy Lee και Nikki Sixx να φωτογραφίζονται μαζί στο studio και στην συνέχεια να ανεβάζουν το ντοκουμέντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θυμίζουμε πως η μπάντα αποφάσισε να αποσυρθεί από τις…

Tommy Lee και Nikki Sixx μαζί στο studio.

Την δισκογραφική τους επιστροφή φαίνεται πως ετοιμάζουν οι Motley Crue, με τους Tommy Lee και Nikki Sixx να φωτογραφίζονται μαζί στο studio και στην συνέχεια να ανεβάζουν το ντοκουμέντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θυμίζουμε πως η μπάντα αποφάσισε να αποσυρθεί από τις περιοδείες το 2015, με τα μέλη να υπογράφουν μάλιστα σχετικό συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει και για ένα νέο LP, με την μπάντα πάντως να είναι ανενεργή έκτοτε.

Στην φωτογραφία που ανέβηκε στο Facebook διακρίνεται και ο παραγωγός Bob Rock, με τον οποίο οι Motley Crue ηχογράφησαν το 1989 το κλασικό τους album «Dr. Feelgood». Λίγα λεπτά μετά, ο Lee έδωσε συνέχεια στο Instagram με ένα μικρό teaser video και την λεζάντα… «It’s That New Shit».

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με εμπλοκή των Vince Neil και Mick Mars, γεγονός που εγείρει ερωτηματικά σχετικά με την συμμετοχή τους.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Motley Crue ήταν το «Saints Of Los Angeles» του 2008.

28th August 2018

Gepostet von Motley Crue am Dienstag, 28. August 2018

https://www.instagram.com/p/Bm88QoXAazD/?taken-by=tommylee

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top