ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Η επιστροφή των AC/DC στα social media για το «Highway To Hell»

Έγινε 40 ετών το κλασικό album των Αυστραλών rockers. Οι λογαριασμοί των AC/DC στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν και πάλι ζωή, έπειτα από μια παρατεταμένη περίοδο αδράνειας. Τόσο στο Facebook, όσο και στο Twitter, οι AC/DC ήταν ανενεργοί από την στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου του Malcolm Young, τον Νοέμβριο…

Έγινε 40 ετών το κλασικό album των Αυστραλών rockers.

Οι λογαριασμοί των AC/DC στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν και πάλι ζωή, έπειτα από μια παρατεταμένη περίοδο αδράνειας.

Τόσο στο Facebook, όσο και στο Twitter, οι AC/DC ήταν ανενεργοί από την στιγμή της ανακοίνωσης του θανάτου του Malcolm Young, τον Νοέμβριο του 2017. Τώρα, με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από την κυκλοφορία του μνημειώδους «Highway To Hell», το συγκρότημα καλεί τους οπαδούς να γιορτάσει τα γενέθλια του δίσκου.

Highway To Hell 40th Anniversary

Celebrate with us all month long! ⚡️#H2H40

Gepostet von AC/DC am Montag, 15. Juli 2019

Θυμίζουμε πως οι φήμες περί επαναδραστηριοποίησης του συγκροτήματος δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Πηγές αναφέρουν πως οι AC/DC πρόκειται να ανακοινώσουν μια νέα μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, ενώ ενδεχομένως να υπάρχουν σκέψεις και για ένα νέο studio album.

Το τελευταίο studio album των βετεράνων rockers ήταν το «Rock Or Bust» του 2014.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top