Επίθεση του Μάικ Μιλς των REM στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ

R NEWS TEAM
Posted on Νοέμβριος 13, 2017, 11:07 πμ
10 secs

Εκφράζει τη δυσαρέσκειά του συνεχώς στο twitter.

«Δεν είναι μόνο το ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει. Είναι αυτό που έκανε στην αμερικανική πολιτική διαδικασία. Έχει επιτρέψει την ηλιθιότητα να είναι το νόμισμα του βασιλείου, έχει επιτρέψει τη σκέψη που ήταν και πρέπει πάντα να είναι περιθωριοποιημένη και στις άκρες να γίνει σχεδόν μέρος της κυρίαρχης άποψης».

Ο Μάικ Μιλς των REM μίλησε για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ τονίζοντας ότι «δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ» και δεν θα σταματήσει να μιλά για όσα τον ενοχλούν όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη διάρκεια Q&A του NME με τον Μάικλ Μιλς και τον Μάικλ Στάιλ μέλη του ροκ συγκροτήματος REM με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Automatic for the people» το θέμα που κυριάρχησε ήταν η τρέχουσα πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Μάικ Μιλς δεν είναι θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς συχνά εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο twitter.

Αναφερόμενος στο τραγούδι του συγκροτήματος «Ignoreland» από το άλμπουμ «Automatic for the people» ο Μιλς είπε «Είναι λυπηρό το γεγονός ότι το τραγούδι είναι πιο σχετικό τώρα απ΄ότι τότε (1992), είναι απογοητευτικό … Είναι ένα πολύ χαοτικό μπέρδεμα το τραγούδι επειδή έτσι αισθανόμαστε για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση».

«Δεν είναι μόνο η πολιτική του, δεν είναι μόνο η βλακεία του – είναι αυτό που έκανε και τι επιτρέπει να συμβεί και δεν θα τον συγχωρήσω γι’ αυτό και δεν θα σταματήσω να το συζητώ» υπογράμμισε ο Μάικλ Μιλς.

Ο Στάιπ υποστήριξε: «Νομίζω ότι του αποδίδεις υπερβολική αξία. Είναι απλά ένας bozo (κλόουν)».

Οι Στάιπ και Μιλς κατηγόρησαν τα ΜΜΕ και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα για την είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST