ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται box set με ακυκλοφόρητο υλικό του Chris Cornell

Οι πληροφορίες για τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται. Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για ένα επερχόμενο box set του Chris Cornell, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο διάστημα. Πρόκειται για την πρώτη μεταθανάτια κυκλοφορία του τραγουδιστή των Soundgarden, Audioslave και Temple Of The Dog, που θα περιλαμβάνει live και studio…

Οι πληροφορίες για τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται.

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για ένα επερχόμενο box set του Chris Cornell, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο διάστημα.

Πρόκειται για την πρώτη μεταθανάτια κυκλοφορία του τραγουδιστή των Soundgarden, Audioslave και Temple Of The Dog, που θα περιλαμβάνει live και studio τραγούδια από όλη την καριέρα του αδικοχαμένου frontman, με το ακυκλοφόρητο τραγούδι «When Bad Does Good».

Εξάλλου, το hashtag #WhenBadDoesGood ήδη συνδέθηκε με ανάρτηση στο Instagram του Chris Cornell, ενώ και η σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook έχει ανανεωθεί με φωτογραφία που ενδεχομένως να κοσμεί το artwork του box set.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top