ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται νέα μουσική από τους Puscifer μέσα στο 2020;

Δείτε τα δύο νέα teaser trailers του συγκροτήματος στο Instagram που αφήνουν υποσχέσεις για νέο album. Οι Puscifer του Maynard James Keenan φαίνεται πως ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέα μουσική μέσα στο 2020, αν κρίνουμε από την πρόσφατη ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτοιμος φαίνεται πως είναι ο διάδοχος του…

Δείτε τα δύο νέα teaser trailers του συγκροτήματος στο Instagram που αφήνουν υποσχέσεις για νέο album.

Οι Puscifer του Maynard James Keenan φαίνεται πως ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέα μουσική μέσα στο 2020, αν κρίνουμε από την πρόσφατη ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτοιμος φαίνεται πως είναι ο διάδοχος του «Money Shot» του 2015.

Νέα μουσική από τους Puscifer; Το ενδεχόμενο φαντάζει πολύ πιθανό, με το group να ανεβάζει στο Instagram δύο μικρά teaser trailers. Τα hashtags #puscifer2020 και #soon που υπάρχουν και στις δύο αναρτήσεις μας κάνουν να αισιοδοξούμε πως ο νέος δίσκος δεν αργεί.

Η μπάντα φαίνεται πως έχει ολοκληρώσει τον διάδοχο του «Money Shot» του 2015 με σκοπό ο δίσκος να κυκλοφορήσει το 2021. Ωστόσο, οι συναυλιακές υποχρεώσεις του Keenan με τους Tool οι οποίες μετατέθηκαν για την επόμενη χρονιά ελέω COVID-19, πιθανότατα φέρνουν στο προσκήνιο τους Puscifer!

Δείτε τα δύο νέα teaser trailers των Puscifer στο Instagram:

Σε ότι έχει να κάνει με τους Tool, πρόσφατα ο drummer Danny Carey, ο οποίος συμμετείχε μαζί με τους Adam Jones και Justin Chancellor σε ένα webinar με θέμα την μπάντα, τόνισε πως ενδεχομένως το συγκρότημα να δουλέψει πάνω σε ένα νέο EP, από την στιγμή που κάθε υποχρέωση της μπάντας έχει προς το παρόν παγώσει.

Φυσικά με τους Tool ο προγραμματισμός πάει περίπατο, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top