ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Έρχεται νέα παγκόσμια περιοδεία από τους AC/DC;

Αυτό υποστηρίζει ραδιοφωνικός σταθμός! Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό V100Rocks των Ηνωμένων Πολιτειών, οι AC/DC πρόκειται να ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες μια νέα μεγάλη παγκόσμια περιοδεία! Ο σταθμός που εδρεύει στο Kansas υποστηρίζει ότι πηγή κοντά στο συγκρότημα αποκάλυψε πως το group πρόκειται να αποκαλύψει σύντομα τις λεπτομέρειες της…

Αυτό υποστηρίζει ραδιοφωνικός σταθμός!

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό V100Rocks των Ηνωμένων Πολιτειών, οι AC/DC πρόκειται να ανακοινώσουν μέσα στις επόμενες ημέρες μια νέα μεγάλη παγκόσμια περιοδεία!

Ο σταθμός που εδρεύει στο Kansas υποστηρίζει ότι πηγή κοντά στο συγκρότημα αποκάλυψε πως το group πρόκειται να αποκαλύψει σύντομα τις λεπτομέρειες της περιοδείας που θα αρχίσει το φθινόπωρο και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2020.

Η είδηση έρχεται μετά τις αποκαλύψεις πως ο Brian Johnson αλλά και ο Phil Rudd επέστρεψαν στο group, με την μπάντα να έχει νοικιάσει studio στο Vancouver του Καναδά, εκεί όπου ηχογραφήθηκαν και οι τελευταίες δισκογραφικές δουλειές.

Ο Johnson φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την ακοή του, δουλεύοντας με ειδικούς.

Ο ηχολήπτης της μπάντας Mike Fraser είχε δηλώσει στο ραδιοφωνικό show του Eddie Trunk πως οι AC/DC δουλεύουν πάνω σε κάτι καινούριο, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στην εβδομάδα.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top