ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται νέο διπλό single από τους Ghost τον Σεπτέμβριο;

Μαζί με την deluxe επανακυκλοφορία του «Prequelle». Σύμφωνα με το HMV και το FYE, οι Ghost πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο νέα singles στις 13 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τα τραγούδια «Kiss The Go-Goat»/»Mary On A Cross», τα οποία θα περιλαμβάνονται και στην deluxe επανακυκλοφορία του τελευταίου album της μπάντας «Prequelle». Οι…

Μαζί με την deluxe επανακυκλοφορία του «Prequelle».

Σύμφωνα με το HMV και το FYE, οι Ghost πρόκειται να κυκλοφορήσουν δύο νέα singles στις 13 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τα τραγούδια «Kiss The Go-Goat»/»Mary On A Cross», τα οποία θα περιλαμβάνονται και στην deluxe επανακυκλοφορία του τελευταίου album της μπάντας «Prequelle».

Οι Ghost δεν έχουν επιβεβαιώσει πως πρόκειται να κυκλοφορήσουν νέα μουσική μέσα στο έτος, με τον Tobias Forge να τονίζει πως «ενδεχομένως να υπάρξει κάτι νέο, αλλά δεν θα πρόκειται για διασκευές».

Οι Σουηδοί rockers πρόσφατα με το «Faith» έφτασαν ξανά στο Top10 του Active Rock Radio, με τα «Rats» και «Dance Macabre» να έχουν μείνει αρκετές φορές στο No.1.

Το «Prequelle» έκανε ντεμπούτο στο No.3 του Billboard chart τον Ιούνιο του 2018.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top