ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται νέος δίσκος από τους Iron Maiden;

Ο παραγωγός Kevin Shirley άναψε φωτιές… Σύμφωνα με φήμες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Iron Maiden έχουν ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου τους album! Η έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει μετά την ανάρτηση του παραγωγού Kevin Shirley, ο οποίος σύμφωνα με ανάρτησή του πέρασε το προηγούμενο διάστημα στο Παρίσι,…

Ο παραγωγός Kevin Shirley άναψε φωτιές…

Σύμφωνα με φήμες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι Iron Maiden έχουν ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου τους album!

Η έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει μετά την ανάρτηση του παραγωγού Kevin Shirley, ο οποίος σύμφωνα με ανάρτησή του πέρασε το προηγούμενο διάστημα στο Παρίσι, δουλεύοντας με την μπάντα πάνω σε ένα «νέο project».

Ο Shirley σε ανάρτηση του στο Facebook, παραμονές Χριστουγέννων, έγραψε: «Πέρασα τους προηγούμενους 3 μήνες στο Παρίσι, για ένα σημαντικό αλλά όχι και τόσο μυστικό project. Ακόμα ηχεί στα αυτιά μου».

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, η Ιταλική ιστοσελίδα Maiden Concerts είχε γράψει για πρώτη φορά πως οι Βρετανοί θρύλοι του heavy metal έβαζαν τις τελευταίες πινελιές πάνω στο νέο τους album. Στο ίδιο δημοσίευμα, έγινε λόγος για παρουσία του Shirley στην Γαλλική πρωτεύουσα την ίδια περίοδο.

Παράλληλα, ο Bruce Dickinson κατά την διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος στην Βόρεια Αμερική, απευθυνόμενος στο κοινό σε συναυλία στο Oakland είχε πει: «Τα νέα τραγούδια των Iron Maiden θα έρθουν νωρίτερα από ότι νομίζετε». Λίγο μετά, από το Nashville είχε τονίζει ξανά πως ο νέος δίσκος της μπάντας είναι «κάτι σίγουρο».

Οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album «The Book Of Souls» το 2015.

Ο Kevin Shirley συνεργάζεται με τους Iron Maiden τα τελευταία 20 χρόνια.

One doesn’t want to wish Time away, but 2019 sure challenged that. The year that very nearly stole my Joy. In January…

Gepostet von Kevin Shirley am Montag, 23. Dezember 2019

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top