ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται ο δίσκος με τα ακυκλοφόρητα τραγούδια των Slipknot

Θα περιλαμβάνει υλικό από τις ηχογραφήσεις του «All Hope Is Gone». Τα 11 τραγούδια που έμειναν έξω από το «All Hope Is Gone» του 2008 πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Το πόσο σύντομα, δεν το ξέρουμε, αλλά σίγουρα οι Slipknot έχουν πάρει ζεστά το project. Το «Look Outside Your Window», όπως…

Θα περιλαμβάνει υλικό από τις ηχογραφήσεις του «All Hope Is Gone».

Τα 11 τραγούδια που έμειναν έξω από το «All Hope Is Gone» του 2008 πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Το πόσο σύντομα, δεν το ξέρουμε, αλλά σίγουρα οι Slipknot έχουν πάρει ζεστά το project.

Το «Look Outside Your Window», όπως θα τιτλοφορείται ο δίσκος, θα περιλαμβάνει 11 τραγούδια σύμφωνα με δηλώσεις του Shawn Crahan, ο οποίος τόνισε στο NME πως αρχικά το album ήταν να βγει στην αγορά μέσα στα Χριστούγεννα.

«Προγραμματίζαμε να ρίξουμε στην αγορά το album νωρίτερα, αλλά δεν θέλαμε να μπερδέψουμε τον κόσμο. Ο δίσκος αυτός χρειάζεται το δικό του marketing καθώς πρόκειται για ένα project που θέλει τον δικό του χώρο. Πιστεύω πάντως ότι θα αρέσει στον κόσμο».

Από το «Look Outside Your Window» έχουμε ακούσει το «Till’ We Die», το οποίο υπάρχει στην deluxe έκδοση του «All Hope Is Gone»:

Ο Corey Taylor από την μεριά του έχει δηλώσει πως ο δίσκος θα έχει μια έντονη αύρα από Radiohead.

Θυμίζουμε πως οι Slipknot έρχονται στην χώρα μας την Παρασκευή 24 Ιουλίου στα πλαίσια του Release Athens 2020.

Latest from TOP STORIES

Go to Top