ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται το επετειακό ντοκιμαντέρ για το «Sgt. Pepper'»

Στις 26 Μαΐου η κυκλοφορία του «It Was Fifty Years Ago Today! Sgt Pepper & Beyond». Μετά τις ανακοινώσεις για την επετειακή επανακυκλοφορία του «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» ανακοινώθηκε και το επετειακό ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του ερχόμενου μήνα. Το «It Was Fifty Years…

Στις 26 Μαΐου η κυκλοφορία του «It Was Fifty Years Ago Today! Sgt Pepper & Beyond».

Μετά τις ανακοινώσεις για την επετειακή επανακυκλοφορία του «Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band» ανακοινώθηκε και το επετειακό ντοκιμαντέρ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του ερχόμενου μήνα.

Το «It Was Fifty Years Ago Today! Sgt Pepper & Beyond», όπως θα τιτλοφορείται το film, είναι σκηνοθετημένο από τον Alan G Parker, ενώ την παραγωγή του έχουν αναλάβει οι Reynold D’ Silva και Alexa Morris.

Το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί την ιστορία των Beatles από τον Αύγουστο του 1966 ως και το 1967, κατά τη διάρκεια της σύνθεσης και ηχογράφησης του δίσκου στα Abbey Road Studios του Λονδίνου.

Οι fans θα έχουν την ευκαιρία να δουν σπάνιο αρχειακό υλικό από τα 60s, με μια πρώτη γεύση να δίνεται στο trailer παρακάτω.

Ο σκηνοθέτης Alan G Parker τόνισε μεταξύ άλλων: «Ελπίζουμε πως με αυτό το film θα φέρουμε τους fans κοντά σε όσα συνέβησαν κατά τη δημιουργία αυτού του σπουδαίου δίσκου».

Μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ στη μεγάλη οθόνη το «It Was Fifty Years Ago Today! Sgt Pepper & Beyond» θα βγει στην αγορά τόσο σε ψηφιακή μορφή (1 Ιουνίου) όσο και σε DVD/Blu-ray (3 Ιουλίου).

SgtPeppersdocinside

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top