ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για τον Prince

Στο «Prince: R U Listening?» θα εμφανιστούν εκλεκτοί μουσικοί από όλο το φάσμα της rock και pop μουσικής. Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πλούσια καριέρα του Prince με τίτλο «Prince: R U Listening?» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Σε…

Στο «Prince: R U Listening?» θα εμφανιστούν εκλεκτοί μουσικοί από όλο το φάσμα της rock και pop μουσικής.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πλούσια καριέρα του Prince με τίτλο «Prince: R U Listening?» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Σε αυτό θα εμφανιστούν τεράστια ονόματα της pop και rock σκηνής, άνθρωποι που στο παρελθόν συνεργάστηκαν με τον Prince, καθώς και πλήθος μουσικών που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Σπουδαία καλλιτεχνικά ονόματα όπως οι Mick Jagger, Billy Idol, Bono και Lenny Kravitz, καταθέτουν τις απόψεις τους για τον Prince, ενώ μουσικοί που έπαιξαν στο πλευρό του, από τα παιδικά του χρόνια ακόμα, παρουσιάζουν άγνωστες πτυχές του.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ανήκει στον Michael Kirk, ο οποίος έχει υπογράψει τη σειρά-ντοκιμαντέρ «Frontline».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top