ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Έσβησε σε ηλικία 77 ετών ο Terry Jones των Monty Python

Είχε σκηνοθετήσει το κλασικό Life Of Brian. Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 77 ετών ο Terry Jones, δημιουργός των Monty Python και σκηνοθέτης του Life Of Brian. Ανάμεσα στα έργα του ξεχώριζαν αρκετά ντοκιμαντέρ και παιδικά βιβλία. Την είδηση του θανάτου του Jones επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η…

Είχε σκηνοθετήσει το κλασικό Life Of Brian.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 77 ετών ο Terry Jones, δημιουργός των Monty Python και σκηνοθέτης του Life Of Brian. Ανάμεσα στα έργα του ξεχώριζαν αρκετά ντοκιμαντέρ και παιδικά βιβλία.

Την είδηση του θανάτου του Jones επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η οικογένεια του: «Ο Terry πέθανε το απόγευμα της 21ης Ιανουαρίου σε ηλικία 77 ετών, με την σύζυγο του στο πλευρό του, έπειτα από μακροχρόνια μάχη με μια σπάνιας μορφής άνοια».

Ο Jones διαγνώστηκε με την ασθένεια του το 2016 και πάλεψε με γενναιότητα μέχρι το τέλος.

O Jones γεννήθηκε στην Ουαλία το 1942 και μετακόμισε στο Surrey της Αγγλίας, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία στην Οξφόρδη εκεί όπου γνώρισε τον Michael Palin, με τον οποίο συνεργάστηκε επί σειρά ετών.

Ο Jones πρωτοπαρουσιάστηκε στην τηλεοπτική σειρά Monty Python’s Flying Circus, από το 1969 ως και το 1974 ενώ έκατσε και στην σκηνοθετική καρέκλα στα Life Of Brian, Monty Python And The Holy Grail και The Meaning Of Life.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top