Το οικιακά ηχοσύστημα Sonos δεν είναι ξένα προς τη δημιουργία συναρπαστικών εκδηλώσεων για τους οπαδούς της μουσικής. Νωρίτερα φέτος, έφεραν τον εικονικό κόσμο των Gorillaz στη ζωή και τώρα επιτρέπουν στους οπαδούς να ακούσουν ιστορίες για τον David Bowie, με τη μορφή ενός event στο κατάστημά τους στο SoHo της Νέας Υόρκης, για να γιορτάσουν το έργο και την κληρονομιά του μεγάλου καλλιτέχνη.


Το «Sonos Song Stories: Bowie» θα χρησιμοποιήσει το νέο Sonos One με το Amazon Alexa για να συνδυάσει τις ιστορίες των ομιλητών με τα τραγούδια Bowie που τους ενέπνευσαν. Η εκδήλωση της Νέας Υόρκης είναι συνέχεια μιας παρόμοιας εκδήλωσης που έλαβε χώρα πρόσφατα στο νέο κατάστημα Sonos του Λονδίνου, όπου εμφανίστηκαν καλλιτέχνες όπως οι Peaches και Rostam.

Η εκδήλωση της Νέας Υόρκης του «Sonos Song Stories: Bowie» αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Για την εκδήλωση της 5ης Δεκεμβρίου, ο Sonos έπεισε τους Mick Rock, Bob Gruen και άλλους φωτογράφους να παρουσιάσουν εικόνες από τις προσωπικές τους συλλογές του Bowie και καθ‘ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Επίσης στον κατάλογο των καλλιτεχνών που εμπνεύστηκαν από τον Bowie και θα παρευρεθούν είναι ο μπασίστας και συνιδρυτής των Mötley Crüe, Nikki Sixx. Ο συνθέτης και ιδρυτικό μέλος των DEVO, Mark Mothersbaugh και πολλοί άλλοι.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.