ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έτοιμο το νέο studio album των AC/DC;

Ο Eddie Trunk αυτό υποστηρίζει. Ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός Eddie Trunk υποστήριξε στο show του ότι οι AC/DC έχουν ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου τους album, το οποίο μάλιστα θα περιλαμβάνει και κάποια riffs του Malcolm Young! Οι φήμες περί επιστροφής στο group των Brian Johnson και Phil Rudd ξεκίνησαν…

Ο Eddie Trunk αυτό υποστηρίζει.

Ο διάσημος ραδιοφωνικός παραγωγός Eddie Trunk υποστήριξε στο show του ότι οι AC/DC έχουν ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου τους album, το οποίο μάλιστα θα περιλαμβάνει και κάποια riffs του Malcolm Young!

Οι φήμες περί επιστροφής στο group των Brian Johnson και Phil Rudd ξεκίνησαν ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι δυο τους φωτογραφήθηκαν έξω από το studio που οι θρύλοι της rock ηχογράφησαν τα τρία τελευταία τους album.

Επιπλέον, πριν από λίγες μόνο ημέρες, οι Αμερικανοί metallers Terrorizer υποστήριξαν ότι βρέθηκαν τυχαία με τον Johnson σε αίθουσα αεροδρομίου, με τον βετεράνο τραγουδιστή να τους τονίζει πως έχει οριστικά επιστρέψει στην μπάντα.

Τώρα, μέσω του podcast του, ο Trunk υποστήριξε ότι η μπάντα όχι μόνο έχει ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου album, αλλά και ότι αυτό θα περιλαμβάνει riffs και ιδέες του Malcolm Young!

«Υπάρχει μια πολύ αξιόπιστη πηγή που μου το επιβεβαίωσε. Δεν θα την αποκαλύψω αλλά είναι πολύ κοντά στην μπάντα και δεν την αμφισβητώ. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ο δίσκος έχει ολοκληρωθεί ήδη και περιλαμβάνει και αρκετά riffs που είχε ηχογραφήσει ο Malcolm πριν φύγει από την ζωή».

Και πρόσθεσε: «Αυτή την στιγμή η μπάντα δεν έχει αποφασίσει το εάν και πότε θα κυκλοφορήσει επιτέλους ο δίσκος, ενώ σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, δεν υπάρχουν σχέδια για περιοδεία και ζωντανές εμφανίσεις».

Το ότι οι AC/DC δεν θα βγουν σε άλλη παγκόσμια περιοδεία υποστήριξε και ο πρώην manager των Guns N Roses, Alan Niven, ο οποίος είπε στο Appetite For Distortion podcast: «Δεν είμαι σίγουρος πως ο Brian μπορεί στην κατάστασή του να βγει στον δρόμο. Η μπάντα μπορεί να ηχογραφήσει, αλλά το πρόβλημα με την ακοή του Brian του απαγορεύει να κάνει συνεχόμενα live shows».

Ο Niven θεωρεί πως με αυτή την εξέλιξη δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε την πιθανότητα κάποια σποραδικά shows να δοθούν ξανά με τον Axl Rose πίσω από το μικρόφωνο.

Latest from TOP STORIES

Go to Top