ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έτοιμος ο έβδομος δίσκος των Black Stone Cherry

Οι Αμερικανοί ολοκλήρωσαν τον διάδοχο του «Family Tree». Οι Black Stone Cherry ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους studio album. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Mascot Label Group μέσα στο 2020. Οι Αμερικανοί rockers κατάφεραν να ολοκληρώσουν την δουλειά για το έβδομο album τους πριν από την έναρξη των…

Οι Αμερικανοί ολοκλήρωσαν τον διάδοχο του «Family Tree».

Οι Black Stone Cherry ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους studio album. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Mascot Label Group μέσα στο 2020.

Οι Αμερικανοί rockers κατάφεραν να ολοκληρώσουν την δουλειά για το έβδομο album τους πριν από την έναρξη των περιοριστικών μέτρων. Σε συνέντευξη που έδωσε ο κιθαρίστας/τραγουδιστής του συγκροτήματος, Chris Robertson, μίλησε για τα νέα τραγούδια, λέγοντας πως ο διάδοχος του «Family Tree» του 2018 θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων μέσα στην χρονιά.

«Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την δουλειά μας πριν από την έξαρση της πανδημίας. Τώρα δυστυχώς καθόμαστε πάνω σε ένα νέο album το οποίο είναι πανέτοιμο. Δεν μπορούμε να το προωθήσουμε σωστά και δεν μπορούμε να περιοδεύσουμε» τόνισε αρχικά ο Robertson.

Για τα πλάνα που έχει το group: «Δεν υπάρχουν πλάνα αυτό το διάστημα. Όλα έχουν «παγώσει» για όλους μας».

Για το ύφος του νέου δίσκου: «Το προηγούμενο μας album είχε περισσότερα τζαμαρίσματα και ήταν πιο κοντά στο κλασικό rock. Τα νέα τραγούδια είναι διαφορετικά. Έχουν ένα πιο heavy ύφος».

Οι Black Stone Cherry κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο του 2019 το δεύτερο tribute blues album τους «Black To Blues Volume 2». Το πρώτο μέρος είχε βγει στην αγορά τον Οκτώβριο του 2017 και είχε πάει αμέσως στην πρώτη θέση των Billboard charts.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top