ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έτοιμος ο νέος δίσκος των Offspring!

Το έγραψε ο Noodles στο Instagram. Οι Offspring έχουν όπως φαίνεται ολοκληρώσει το νέο τους studio album! Αυτό έγραψε στο Instagram ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Noodles, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση fan σε μια από τις αναρτήσεις. Οι βετεράνοι punk rockers δούλεψαν τα νέα τους τραγούδια μαζί με τον Bob…

Το έγραψε ο Noodles στο Instagram.

Οι Offspring έχουν όπως φαίνεται ολοκληρώσει το νέο τους studio album!

Αυτό έγραψε στο Instagram ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Noodles, ο οποίος απάντησε σε ερώτηση fan σε μια από τις αναρτήσεις.

Οι βετεράνοι punk rockers δούλεψαν τα νέα τους τραγούδια μαζί με τον Bob Rock, ο οποίος έχει κάτσει πίσω από την κονσόλα στις δύο τελευταίες δουλειές του συγκροτήματος.

Μέσα στο 2018 ο Noodles, σε συνέντευξη που έδωσε στο Junkee.com, έδωσε κάποιες σημαντικές πληροφορίες για τα σχέδια της μπάντας, τα οποία ενδεχομένως να περιλαμβάνουν όχι ένα, αλλά δύο νέα albums!

«Έχουμε ήδη έτοιμο υλικό για ένα album, όμως αρκετά από τα τραγούδια είναι διαφορετικά μεταξύ τους» είπε αρχικά ο Noodles.

Και πρόσθεσε: «Σε κάθε μας LP υπάρχουν ένα-δύο τραγούδια που είναι διαφορετικά με το υπόλοιπο στυλ μας. Εδώ όμως τα τραγούδια αυτά είναι μοιρασμένα. Αυτό μας έχει οδηγήσει να σκεφτούμε την ιδέα να κάνουμε δύο διαφορετικά albums, βάζοντας στο ένα όλα τα κομμάτια στο κλασικό ύφος των Offspring, και στο άλλο τα υπόλοιπα».

Τελευταίο single που κυκλοφόρησαν οι Offspring ήταν το «Coming For You» του 2015.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top