ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Έτσι γιόρτασαν οι Metallica τα γενέθλια του Robert Trujillo

Επί σκηνής, όπως άλλωστε συνηθίζουν σε αυτές τις περιπτώσεις, γιόρτασαν οι Metallica τα 54α γενέθλια του Robert Trujillo. Κατά την εμφάνιση της μπάντας στο Spectrum Center του Charlotte, ο μπασίστας της μπάντας περιτριγυρίστηκε από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, οι οποίοι τον έλουσαν με σπρέι. Ο Trujillo γεννήθηκε στις 23…

Επί σκηνής, όπως άλλωστε συνηθίζουν σε αυτές τις περιπτώσεις, γιόρτασαν οι Metallica τα 54α γενέθλια του Robert Trujillo.

Κατά την εμφάνιση της μπάντας στο Spectrum Center του Charlotte, ο μπασίστας της μπάντας περιτριγυρίστηκε από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, οι οποίοι τον έλουσαν με σπρέι.

Ο Trujillo γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1964 στην Santa Monica της Καλιφόρνιας. Ήταν μέλος των Suicidal Tendencies αλλά και της μπάντας του Ozzy Osbourne.

Το 2003 πήρε την θέση του Jason Newsted στους Metallica, με την διαδικασία να καταγράφεται γλαφυρά στο ντοκιμαντέρ «Some Kind Of Monster».

https://twitter.com/Metallica/status/1054585049113227264

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top