ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το «ευχαριστώ» των Iron Maiden στους οπαδούς τους

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο μέρος της Legacy Of The Beast περιοδείας. Με ένα video επέλεξαν να πουν «ευχαριστώ» στους οπαδούς τους οι Iron Maiden, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το δεύτερο μέρος της Legacy Of The Beast περιοδείας. Οι Άγγλοι heavy metallers άρχισαν την περιοδεία τους στις 18 Ιουλίου στην Φλόριδα των Ηνωμένων…

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο μέρος της Legacy Of The Beast περιοδείας.

Με ένα video επέλεξαν να πουν «ευχαριστώ» στους οπαδούς τους οι Iron Maiden, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το δεύτερο μέρος της Legacy Of The Beast περιοδείας.

Οι Άγγλοι heavy metallers άρχισαν την περιοδεία τους στις 18 Ιουλίου στην Φλόριδα των Ηνωμένων Πολιτειών και ολοκλήρωσαν το tour στο Σαντιάγκο της Χιλής στις 15 Οκτωβρίου.

Στο video ακούμε δηλώσεις από τον production manager της μπάντας, Patrick Ledwith, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει: «Το δεύτερο μέρος της περιοδείας ολοκληρώθηκε με 44 shows και περισσότερες από 100 ημέρες στον δρόμο. ΗΠΑ, Καναδάς και Λατινική Αμερική. Μεγάλα shows, πολυπληθή κοινά, τρελοί οπαδοί».

Ο μπασίστας και ηγέτης των Iron Maiden Steve Harris είπε: «Κάθε συναυλία ήταν εξαιρετική. Οι φανατικοί μας οπαδοί μας ακολούθησαν παντού. Θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου».

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top