ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS/TOP STORIES

Fans των Beatles στα Abbey Road για τα 50 χρόνια του album

Γιόρτασαν τον μισό αιώνα από την διάσημη φωτογραφία των Σκαθαριών. Χιλιάδες οπαδοί των Beatles συγκεντρώθηκαν στην διάσημη διάβαση έξω από τα φημισμένα Abbey Road Studios του Λονδίνου, προκειμένου να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του κορυφαίου album των Σκαθαριών. Περισσότεροι από 3,500 fans των Σκαθαριών έκαναν ακόμα ένα…

Γιόρτασαν τον μισό αιώνα από την διάσημη φωτογραφία των Σκαθαριών.

Χιλιάδες οπαδοί των Beatles συγκεντρώθηκαν στην διάσημη διάβαση έξω από τα φημισμένα Abbey Road Studios του Λονδίνου, προκειμένου να γιορτάσουν τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του κορυφαίου album των Σκαθαριών.

Περισσότεροι από 3,500 fans των Σκαθαριών έκαναν ακόμα ένα πέρασμα από την διασημότερη διάβαση του κόσμου, αρκετοί από αυτούς ντυμένοι Beatles.

Θυμίζουμε πως το 2018 ο Paul McCartney περπάτησε με τη σειρά του την διάβαση, γιορτάζοντας και αυτός τα 49 χρόνια από την κυκλοφορία του δίσκου.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω στις 11:35 στις 8 Αυγούστου του 1969 από τον Σκοτσέζο φωτογράφο Iain Macmillan. Επελέγη αυτή η ώρα της ημέρας προκειμένου να αποφευχθούν οι θαυμαστές που ήξεραν ότι γενικά το συγκρότημα φτάνει στο στούντιο στα μέσα του απογεύματος για να ηχογραφήσει.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το εξώφυλλο του album.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top