Η Fender παρουσίασε τις Game Of Thrones κιθάρες της!

R NEWS TEAM
Posted on Απρίλιος 17, 2019, 9:05 πμ
54 secs

Η παράνοια που έχει χτυπήσει όλο τον πλανήτη με την επιστροφή και την ολοκλήρωση του Game Of Thrones δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε την Fender.

Ο διάσημος οίκος μουσικός οργάνων ανακοίνωσε τρία μοντέλα κιθάρας εμπνευσμένα από την τηλεοπτική σειρά! Πρόκειται για τα Game Of Thrones House Stark Telecaster, Game Of Thrones Lannister Jaguar και Game Of Thrones House Targaryen Stratocaster.

Τις κιθάρες κατασκεύασε ο Ron Thorn με τον δημιουργό του Game Of Thrones -και κιθαρίστα- D.B Weiss να δηλώνει ενθουσιασμένος: «Ο Ron και η Fender έκαναν εκπληκτική δουλειά. Η λεπτομέρεια και η τεχνική του μου θύμισαν τον τρόπο που δουλεύαμε εμείς τα κουστούμια και τα σκηνικά μας. Ελπίζω αυτές οι κιθάρες να ικανοποιήσουν τον κόσμο».

Από την μεριά της η Fender μέσω του εκπροσώπου της Justin Norvell δήλωσε: «Δουλέψαμε πολύ στενά με τον D.B. Weiss για να πραγματοποιήσουμε αυτό το όραμα. Θέλαμε ο σχεδιασμός τα υλικά και η ταυτότητα του κάθε μοντέλου να είναι μοναδική».

Το συγκεκριμένο project βρισκόταν στα σκαριά εδώ και 2 χρόνια, με την Fender τελικά να το ολοκληρώνει: «Είμαστε fans της σειράς και το αποτέλεσμα αυτών των μοντέλων μας έχει ευχαριστήσει απόλυτα. Ελπίζουμε το ίδιο να πιστεύει και ο κόσμος».

Η Fender έδωσε στην δημοσιότητα ένα 9λεπτο video με εκλεκτούς προσκεκλημένους τους κιθαρίστες Nuno Bettencourt (Extreme), Tom Morello (Rage Against The Machine, Audioslave, Prophets Of Rage) και Scott Ian να δοκιμάζουν και να ανταλλάσουν απόψεις για τα τρία νέα custom μοντέλα.

Οι fans που θα θελήσουν πάντως να αποκτήσουν μια από τις Game Of Thrones κιθάρες θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη ή να ανήκουν οι ίδιοι στον οίκο των Lannister. Η House Of Stark Telecaster κοστίζει $25,000, η House Of Lannister Jaguar $30,000 και η House Of Targaryen Stratocaster $35,000.

Δείτε φωτογραφίες από τα ομολογουμένως εξαιρετικά νέα μοντέλα της Fender:

Game of ThronesTM House Stark, Telecaster®

Game of ThronesTM House Lannister, Jaguar®

Game of ThronesTM House Targaryen, Stratocaster®

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST