Φίλοι των Ghost μαζεύουν χρήματα για οπαδό που έχασε τη ζωή του σε συναυλία του group

R NEWS TEAM
Posted on Ιούνιος 06, 2018, 7:00 πμ
15 secs

Πριν από λίγες ημέρες ο Jeffrey Fortune, ένας 52χρονος fan των Ghost έχασε την ζωή του κατά τη διάρκεια της συναυλίας του αγαπημένου του συγκροτήματος στο Milwaukee των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο θάνατος του Fortune προήλθε από παθολογικά αίτια, με το συγκρότημα σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του.

Το Ghost American Ministries, το Αμερικάνικο fan club των Σουηδών rockers, δεν έμεινε αμέτοχο σε αυτήν την τραγική στιγμή και ξεκίνησε άμεσα μια online καμπάνια με σκοπό να μαζέψει χρήματα για την στήριξη της οικογένειας του Fortune.

Ο αρχικός στόχος του fan club ήταν να συγκεντρώσει $1,000 δολάρια. Μέχρι τώρα ωστόσο το ποσό έχει εκτοξευτεί πάνω από τις $7,500.

Το μήνυμα του fan club στην σελίδα GoFundMe αναφέρει: «Εμείς, το Ghost American Ministries, θέλαμε να έρθουμε κοντά στην οικογένεια του Jeffrey Allan Fortune σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνά. Στις 31 Μαΐου ο Jeffrey κατέρρευσε κατά την διάρκεια της εμφάνισης της μπάντας. Ήταν αδερφός μας και ένας μεγάλος φίλος της μουσικής.

Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος, ποιητής και μουσικός. Μια βασανισμένη ψυχή που έβρισκε ομορφιά στα πιο σκοτεινά σημεία. Ο ίδιος αναφερόταν στον εαυτό του ως «η κόλαση σε δύο πόδια», αλλά και ως «παιδί του Θεού».

Οι Ghost που πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέου τους album «Prequelle», ανέβασαν το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα στο Facebook:

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST