ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φήμες για νέο album και περιοδεία από τους AC/DC

Πληροφορίες πως ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο/Μάρτιο. Έντονη φημολογία περί κυκλοφορίας νέου δίσκου από τους AC/DC, έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Πιθανότατα τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο το album στα καταστήματα. Ο Αυστραλός ραδιοφωνικός παραγωγός Eddie McGuire στο show του Triple Melbourne δήλωσε: «Έχω την πληροφόρηση…

Πληροφορίες πως ο νέος δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο/Μάρτιο.

Έντονη φημολογία περί κυκλοφορίας νέου δίσκου από τους AC/DC, έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Πιθανότατα τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο το album στα καταστήματα.

Ο Αυστραλός ραδιοφωνικός παραγωγός Eddie McGuire στο show του Triple Melbourne δήλωσε: «Έχω την πληροφόρηση πως ο νέος δίσκος των AC/DC θα βγει στην αγορά τον Φεβρουάριο/Μάρτιο με την μπάντα να βγαίνει αμέσως μετά στον δρόμο. Μετά από αρκετή δουλειά, ο Brian Johnson θα επιστρέψει στο συγκρότημα, ενώ ενδεχομένως να γυρίσει και ο drummer Phil Rudd».

Φυσικά, οι φήμες περί επαναδραστηριοποίησης των AC/DC έχουν ξεσπάσει εδώ και 1,5 χρόνο, όταν τα μέλη του group φωτογραφήθηκαν σε studio στο Vancouver του Καναδά. Οι AC/DC ολοκλήρωσαν την περιοδεία για το τελευταίο τους album «Rock Or Bust», με τον τραγουδιστή των Guns N Roses, Axl Rose.

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του μπασίστα Cliff Williams, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Stevie Young.

Το προηγούμενο διάστημα, αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για νέο δίσκο από τους Αυστραλούς βετεράνους rockers, με την αναμονή πλέον να μεγαλώνει.

Latest from TOP STORIES

Go to Top