ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Φήμες περί επανασύνδεσης των Brian Johnson και Phil Rudd με τους AC/DC

Μια φωτογραφία με τους Brian Johnson και Phil Rudd στο Vancouver του Καναδά, άναψε φωτιές περί επανασύνδεσης των δύο μελών με τους AC/DC. Ως γνωστόν, ο Johnson αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το συγκρότημα το 2016 λόγω προβλημάτων με την ακοή του, με τον Rudd ουσιαστικά να απολύεται εξαιτίας της τελευταίας…

Μια φωτογραφία με τους Brian Johnson και Phil Rudd στο Vancouver του Καναδά, άναψε φωτιές περί επανασύνδεσης των δύο μελών με τους AC/DC.

Ως γνωστόν, ο Johnson αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το συγκρότημα το 2016 λόγω προβλημάτων με την ακοή του, με τον Rudd ουσιαστικά να απολύεται εξαιτίας της τελευταίας του δικαστικής περιπέτειας.

Η φωτογραφία ωστόσο των δύο αντρών στην Καναδική μεγαλούπολη, μέρος στο οποίο οι βετεράνοι rockers έχουν ηχογραφήσει όλα τους τα albums τα τελευταία 20 χρόνια, έδωσε ελπίδες στους fans οι οποίοι θέλουν να δουν τα μέλη του κλασικού line-up ξανά μαζί.

Η φωτογραφία δείχνει τους δύο άντρες να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα έξω από τα Warehouse Studios του Vancouver, με τους οπαδούς φυσικά να εικάζουν πως και η υπόλοιπη μπάντα βρίσκεται ήδη εκεί.

Πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης θέλουν και τον Stevie Young, κιθαρίστα του group εδώ και κάποια χρόνια, να κάνει τις βόλτες του στο Vancouver και να συνομιλεί με κάποιους fans του συγκροτήματος. Κανένας πάντως δεν έχει δει τον Angus Young.

Όπως και να έχει, ο καπνός υπάρχει ήδη… μένει να δούμε αν οι AC/DC θα προχωρήσουν σύντομα σε ανακοινώσεις ή αν θα διαψεύσουν τις φήμες αυτές.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία των Phil Rudd και Brian Johnson έξω από τα Warehouse Studios:

Latest from IN FOCUS

Go to Top