ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Φήμη: Ο Kerry King θέλει τον Phil Anselmo στην μετά-Slayer εποχή

Η νέα μπάντα θα περιλαμβάνει τους Paul Bostaph και Gary Holt. Με τους Slayer να έχουν πλέον ρίξει τίτλους τέλους, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα μελλοντικά σχέδια του κιθαρίστα Kerry King. Ο ρόλος του Phil Anselmo αλλά και των Paul Bostaph και Gary Holt στο νέο εγχείρημα. Το ότι ο Kerry…

Η νέα μπάντα θα περιλαμβάνει τους Paul Bostaph και Gary Holt.

Με τους Slayer να έχουν πλέον ρίξει τίτλους τέλους, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα μελλοντικά σχέδια του κιθαρίστα Kerry King. Ο ρόλος του Phil Anselmo αλλά και των Paul Bostaph και Gary Holt στο νέο εγχείρημα.

Το ότι ο Kerry King δεν θα παρατήσει την μουσική είναι κάτι που ο ίδιος έχει τονίσει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα. Από ότι φαίνεται, στο μυαλό του κιθαρίστα των Slayer βρίσκεται ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο που θέλει το νέο του συγκρότημα να διατηρεί τον drummer Paul Bostaph και τον κιθαρίστα Gary Holt, με τον Phil Anselmo των Pantera/Down να παίρνει θέση πίσω από το μικρόφωνο!

Ουσιαστικά ο King προσβλέπει σε μια συνέχεια της ιστορίας των Slayer, φέρνοντας ένα πολύ δυνατό όνομα στο προσκήνιο, το οποίο θα κάνει αμέσως γκελ στους fans.

Η φήμη ξεκίνησε όταν σε ερώτηση που έγινε στον Bostaph στο Twitter για το εάν υπάρχει στα σκαριά ένα νέο μουσικό project, εκείνος απάντησε… «Ναι, κάτι μαγειρεύεται μαζί με έναν φίλο μου τον οποίον γνωρίζετε όλοι». Στη συζήτηση μπήκε ο Jason Bittner των Shadows Fall και Overkill, ο οποίος απάντησε «Kerry, Gary και Anselmo. Έλα τώρα, όλοι το γνωρίζουν αυτό».

Φυσικά, όλο αυτό παραμένει προς το παρόν σε επίπεδο φήμης. Δείτε το screenshot με την στιχομυθία των Bostaph και Bittner.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top