ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Flea: «Δε θα αποσυρθούν σύντομα οι Red Hot Chili Peppers»

Ο μπασίστας της μπάντας έκανε λόγο για ανούσιες κουβέντες δίχως βάση. Τη φωτιά που πήξε να ξεσπάσει μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του drummer Chad Smith περί απόσυρσης των Red Hot Chili Peppers, έσπευσε να σβήσει με νεότερη τοποθέτησή του ο μπασίστας Flea. Ο Flea, μιλώντας στο TMZ, απέδωσε τις συζητήσεις…

Ο μπασίστας της μπάντας έκανε λόγο για ανούσιες κουβέντες δίχως βάση.

Τη φωτιά που πήξε να ξεσπάσει μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του drummer Chad Smith περί απόσυρσης των Red Hot Chili Peppers, έσπευσε να σβήσει με νεότερη τοποθέτησή του ο μπασίστας Flea.

Ο Flea, μιλώντας στο TMZ, απέδωσε τις συζητήσεις περί συνταξιοδότησης των μελών του συγκροτήματος σε «ανούσιες κουβέντες», αδειάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τον Smith.

«Από τότε που ξεκινήσαμε την μπάντα, σχεδόν 35 χρόνια πριν, δεν γνωρίζαμε τι μας κρύβει το μέλλον. Δε σκοπεύουμε να τα παρατήσουμε και όλη αυτή η φημολογία δεν έχει βάση. Είναι απλά ανούσιες κουβέντες» είπε στο TMZ ο Flea.

Δείτε το video με την τοποθέτηση του Flea:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top