ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

The Foo Files: Οι Foo Fighters κάνουν βουτιά στα αρχεία τους

Ακούστε το live EP «00950025». Οι Foo Fighters κοιτάζουν πίσω στον χρόνο, ανακοινώνοντας τα Foo Files! Το συγκρότημα του Dave Grohl έδωσε στην δημοσιότητα online το ψηφιακό live EP «00950025», το οποίο περιλαμβάνει τρεις αρχειακές ζωντανές εκτελέσεις της μπάντας. Στο EP ακούμε τα «For All The Cows» και «Wattershed», από…

Ακούστε το live EP «00950025».

Οι Foo Fighters κοιτάζουν πίσω στον χρόνο, ανακοινώνοντας τα Foo Files!

Το συγκρότημα του Dave Grohl έδωσε στην δημοσιότητα online το ψηφιακό live EP «00950025», το οποίο περιλαμβάνει τρεις αρχειακές ζωντανές εκτελέσεις της μπάντας.

Στο EP ακούμε τα «For All The Cows» και «Wattershed», από την εμφάνιση της μπάντας στο Reading Festival του 1995 καθώς και την ζωντανή εκτέλεση του «Next Year», από την συναυλία που έδωσαν οι Foo Fighters στην Μελβούρνη το 2000.

Οι Foo Fighters σε ανακοίνωση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποσχέθηκαν περισσότερες εκπλήξεις στο μέλλον, ενώ κάλεσαν τους οπαδούς τους να στείλουν υλικό (φωτογραφίες, videos) από τις πρώτες ημέρες της μπάντας.

«Θέλουμε να ακούσουμε από εσάς. Βγάλατε μια ωραία φωτογραφία των Foo; Υπάρχει κάποια όμορφη ανάμνηση από τα πρώτα live shows της μπάντας; Μοιραστείτε μαζί μας την ιστορία σας, τις φωτογραφίες και τα videos σας» αναφέρει το μήνυμα της μπάντας.

Ακούστε μέσω Spotify το «00950025»:

Latest from TOP STORIES

Go to Top